Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt w Gościszowie: Burmistrz Joanna Świder spotkała się z rodzicami i nauczycielami
~~Szkarłatnoczerwony Lilak niezalogowany
4 listopada 2024r. o 21:41
Za to powołanie I inne odpowiedzialna jest Burmistrz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolesławiec niezalogowany
4 listopada 2024r. o 22:54
Postawa szydercza, prześmiewcza i do tego buta oraz zero pokory… Ale wam ludzie współczuję
~~Niezależny niezalogowany
5 listopada 2024r. o 11:53
Nie jestem z tej gminy ale to co obejrzałem na tych sesjach to pomsta do nieba,jak ta Pani dyrektor tak kłamie i mota się w wypowiedziach, przecież to ewidentnie widać że kłamie i oczernia innych a Ona to super kobieta ,tu już nie ma się nad czym zastanawiać tylko trzeba ją zwolnić,bo będzie jeszcze gorzej. Wypiera się wszystkiego a przecież rozmowy telefoniczne też można odtworzyć , dlaczego tak trudno przyznać się do błędu,nie rozumiem tego
~~pytanie 1 niezalogowany
5 listopada 2024r. o 12:21
~~Niezależny napisał(a): Nie jestem z tej gminy ale to co obejrzałem na tych sesjach to pomsta do nieba,jak ta Pani dyrektor tak kłamie i mota się w wypowiedziach, przecież to ewidentnie widać że kłamie i oczernia innych a Ona to super kobieta ,tu już nie ma się nad czym zastanawiać tylko trzeba ją zwolnić,bo będzie jeszcze gorzej. Wypiera się wszystkiego a przecież rozmowy telefoniczne też można odtworzyć , dlaczego tak trudno przyznać się do błędu,nie rozumiem tego

Nie jestem z tej gminy ale zapytam, Robert laptopa oddałeś ?
~~Żółtoczerwony Rannik niezalogowany
5 listopada 2024r. o 13:02
~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niezależny napisał(a): Nie jestem z tej gminy ale to co obejrzałem na tych sesjach to pomsta do nieba,jak ta Pani dyrektor tak kłamie i mota się w wypowiedziach, przecież to ewidentnie widać że kłamie i oczernia innych a Ona to super kobieta ,tu już nie ma się nad czym zastanawiać tylko trzeba ją zwolnić,bo będzie jeszcze gorzej. Wypiera się wszystkiego a przecież rozmowy telefoniczne też można odtworzyć , dlaczego tak trudno przyznać się do błędu,nie rozumiem tego

Jaki Robert,jaki laptop o co ci człowieku chodzi
~~Notebook Anżeja niezalogowany
5 listopada 2024r. o 13:32
~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niezależny napisał(a): Nie jestem z tej gminy ale to co obejrzałem na tych sesjach to pomsta do nieba,jak ta Pani dyrektor tak kłamie i mota się w wypowiedziach, przecież to ewidentnie widać że kłamie i oczernia innych a Ona to super kobieta ,tu już nie ma się nad czym zastanawiać tylko trzeba ją zwolnić,bo będzie jeszcze gorzej. Wypiera się wszystkiego a przecież rozmowy telefoniczne też można odtworzyć , dlaczego tak trudno przyznać się do błędu,nie rozumiem tego

Rzut beretem ma do ratusza a pisze, że jest z innej gminy.
~~Sołtys Przyborska niezalogowany
5 listopada 2024r. o 13:50
Siedzi sobie taka menda i jak coś jest na niekorzyść Świdrowej to jak na zamówienie wypisuje jakieś bzdury o Relichu. On już nie jest burmistrzem więc się skup na tym co robi ona.
~~Żółtoczerwony Rannik niezalogowany
5 listopada 2024r. o 15:02
~~Sołtys Przyborska napisał(a): Siedzi sobie taka menda i jak coś jest na niekorzyść Świdrowej to jak na zamówienie wypisuje jakieś bzdury o Relichu. On już nie jest burmistrzem więc się skup na tym co robi ona.

No oczywiście że tak ,a nie wszystko co źle to Relich
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.