~~Sołtys Przyborska napisał(a): Siedzi sobie taka menda i jak coś jest na niekorzyść Świdrowej to jak na zamówienie wypisuje jakieś bzdury o Relichu. On już nie jest burmistrzem więc się skup na tym co robi ona.
~~nie znam nikogo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sołtys Przyborska napisał(a): Siedzi sobie taka menda i jak coś jest na niekorzyść Świdrowej to jak na zamówienie wypisuje jakieś bzdury o Relichu. On już nie jest burmistrzem więc się skup na tym co robi ona.
W Nowogrodźcu jedyny Robert to ten ,przegrany Robert Relich ? Imię zastrzeżone? Skąd ci przyszło do głowy że to pytanie do byłego burmistrza.? Coś wiesz?
To oddał służbowego laptopa ,czy wpadł mu do wanny ? Ja gdy odchodzę z firmy, muszę rozliczyć każdy spinacz ,a u was w urzędzie można nie oddać służbowego laptopa , i co ? I to samo co z kolizją służbowej Skody.?
Nie jestem z waszej gminny, jak teraz po wyborze nowego burmistrza, miejscowa milicja interpretuje przepis że, masz znak ustąp to ustąp,a w Nowogrodźcu było, jedziesz. I trafiło Skodznę.
~~Szkarłatnoczerwony Lilak napisał(a): Za to powołanie I inne odpowiedzialna jest Burmistrz.
~~Szkarłatnoczerwony Lilak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Oranżowy Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mhm napisał(a): Słuchajcie obejrzyjcie sobie na stronie transmisjeobrad.info w panelu Nowogrodziec cały filmik posiedzenia komisji - są dwie części z 24 i 25.10 - tam jest cała prawda o Onej. Brawo dla nauczycieli za prawdę i odwagę!
Właśnie oglądam tą z 25.10 i chociaż nie jestem zaangażowany osobiście to jak słucham tej pani odczuwam dreszcze zażenowania.
Piekne słowa jednej z matek o tym iż dzieci sa najważniejsze i nie ma zgody na kłamstwa.
Do tego część kadry nie doszła jeszcze.
To była wypowiedź jednej z nauczycielek.
~~Sąsiad napisał(a): W tej gminie jest jeden Robert,i będzie jedną Joanna
~~nie znam nikogo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sołtys Przyborska napisał(a): Siedzi sobie taka menda i jak coś jest na niekorzyść Świdrowej to jak na zamówienie wypisuje jakieś bzdury o Relichu. On już nie jest burmistrzem więc się skup na tym co robi ona.
W Nowogrodźcu jedyny Robert to ten ,przegrany Robert Relich ? Imię zastrzeżone? Skąd ci przyszło do głowy że to pytanie do byłego burmistrza.? Coś wiesz?
To oddał służbowego laptopa ,czy wpadł mu do wanny ? Ja gdy odchodzę z firmy, muszę rozliczyć każdy spinacz ,a u was w urzędzie można nie oddać służbowego laptopa , i co ? I to samo co z kolizją służbowej Skody.?
Nie jestem z waszej gminny, jak teraz po wyborze nowego burmistrza, miejscowa milicja interpretuje przepis że, masz znak ustąp to ustąp,a w Nowogrodźcu było, jedziesz. I trafiło Skodznę.