Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt w Gościszowie: Burmistrz Joanna Świder spotkała się z rodzicami i nauczycielami
~~nie znam nikogo niezalogowany
5 listopada 2024r. o 15:19
~~Sołtys Przyborska napisał(a): Siedzi sobie taka menda i jak coś jest na niekorzyść Świdrowej to jak na zamówienie wypisuje jakieś bzdury o Relichu. On już nie jest burmistrzem więc się skup na tym co robi ona.

W Nowogrodźcu jedyny Robert to ten ,przegrany Robert Relich ? Imię zastrzeżone? Skąd ci przyszło do głowy że to pytanie do byłego burmistrza.? Coś wiesz?

To oddał służbowego laptopa ,czy wpadł mu do wanny ? Ja gdy odchodzę z firmy, muszę rozliczyć każdy spinacz ,a u was w urzędzie można nie oddać służbowego laptopa , i co ? I to samo co z kolizją służbowej Skody.?

Nie jestem z waszej gminny, jak teraz po wyborze nowego burmistrza, miejscowa milicja interpretuje przepis że, masz znak ustąp to ustąp,a w Nowogrodźcu było, jedziesz. I trafiło Skodznę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sąsiad niezalogowany
5 listopada 2024r. o 15:36
W tej gminie jest jeden Robert,i będzie jedną Joanna
~~Ustawiacz mikrofonuf niezalogowany
5 listopada 2024r. o 15:46
~~nie znam nikogo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sołtys Przyborska napisał(a): Siedzi sobie taka menda i jak coś jest na niekorzyść Świdrowej to jak na zamówienie wypisuje jakieś bzdury o Relichu. On już nie jest burmistrzem więc się skup na tym co robi ona.

W Nowogrodźcu jedyny Robert to ten ,przegrany Robert Relich ? Imię zastrzeżone? Skąd ci przyszło do głowy że to pytanie do byłego burmistrza.? Coś wiesz?

To oddał służbowego laptopa ,czy wpadł mu do wanny ? Ja gdy odchodzę z firmy, muszę rozliczyć każdy spinacz ,a u was w urzędzie można nie oddać służbowego laptopa , i co ? I to samo co z kolizją służbowej Skody.?

Nie jestem z waszej gminny, jak teraz po wyborze nowego burmistrza, miejscowa milicja interpretuje przepis że, masz znak ustąp to ustąp,a w Nowogrodźcu było, jedziesz. I trafiło Skodznę.

Kogo chcesz oszukać? Może nie pochodzisz z tej gminy ale tu teraz mieszkasz i mieszasz .
~~Żółtoczerwony Rannik niezalogowany
5 listopada 2024r. o 17:13
~~Szkarłatnoczerwony Lilak napisał(a): Za to powołanie I inne odpowiedzialna jest Burmistrz.

No oczywiście że tak
~~Rdzawobrązowy Niecierpek niezalogowany
5 listopada 2024r. o 18:16
~~Szkarłatnoczerwony Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Oranżowy Żółwik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mhm napisał(a): Słuchajcie obejrzyjcie sobie na stronie transmisjeobrad.info w panelu Nowogrodziec cały filmik posiedzenia komisji - są dwie części z 24 i 25.10 - tam jest cała prawda o Onej. Brawo dla nauczycieli za prawdę i odwagę!

Właśnie oglądam tą z 25.10 i chociaż nie jestem zaangażowany osobiście to jak słucham tej pani odczuwam dreszcze zażenowania.

Piekne słowa jednej z matek o tym iż dzieci sa najważniejsze i nie ma zgody na kłamstwa.
Do tego część kadry nie doszła jeszcze.

To była wypowiedź jednej z nauczycielek.
~~Mlecznobiały Śnieżnik niezalogowany
5 listopada 2024r. o 18:22
~~Sąsiad napisał(a): W tej gminie jest jeden Robert,i będzie jedną Joanna

Pi
~~Joteś niezalogowany
5 listopada 2024r. o 18:39
Najsmieszniej było jak dyra chciała wcześniej uciec z komisji bo chciala zdążyć na wcześniejszego busa
~~Amarantowy Krwawnik niezalogowany
5 listopada 2024r. o 18:59
~~nie znam nikogo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sołtys Przyborska napisał(a): Siedzi sobie taka menda i jak coś jest na niekorzyść Świdrowej to jak na zamówienie wypisuje jakieś bzdury o Relichu. On już nie jest burmistrzem więc się skup na tym co robi ona.

Jak masz problem do Relicha to idz do niego i zapytaj o tego laptopa i o resztę !!!! Ludzie maja problem , burmistrz ma problem bo nie ma kim zastąpić tej chorej kobiety . Szkoła nie może funkcjonować bez dyrektora i nie może funkcjonować z tą dyrektor . Wiec zamknij ryja i ciec cicho !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!