~~Jasnobrązowy Żylistek napisał(a): Tym razem to nie Relich czy „jego radni” stoją za konfliktem tylko sama Pani Burmistrz z koleżanką !!!Karma wróciła bardzo szybko , tylko szkoda tych dzieciaków ich rodziców . A za pani Joanny miało być tak cudownie !!! Dobrze było kogoś obsrywać i po sądach ciągać. Teraz sama wyleci szybciej niż myśli i tyle po niej zostanie - skandal !!!
~~Rdzawozłota Poziomka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malina napisał(a): To jest celowe działanie, żeby zgnebic nauczycieli, rodziców, już dawno ta Pani powinna stąd odejść już nie da się na nią patrzeć a co pracować, nawet nie potrafi spokojnie rozmawiać tylko zawsze podnosi głos i to ma być dyrektor przykład dla pracowników i uczniów
Moze taka ma intonacje glosu?
~~dobra rada napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnobrązowy Żylistek napisał(a): Tym razem to nie Relich czy „jego radni” stoją za konfliktem tylko sama Pani Burmistrz z koleżanką !!!Karma wróciła bardzo szybko , tylko szkoda tych dzieciaków ich rodziców . A za pani Joanny miało być tak cudownie !!! Dobrze było kogoś obsrywać i po sądach ciągać. Teraz sama wyleci szybciej niż myśli i tyle po niej zostanie - skandal !!!
Nie mów Robert chop !
~~Azalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawozłota Poziomka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malina napisał(a): To jest celowe działanie, żeby zgnebic nauczycieli, rodziców, już dawno ta Pani powinna stąd odejść już nie da się na nią patrzeć a co pracować, nawet nie potrafi spokojnie rozmawiać tylko zawsze podnosi głos i to ma być dyrektor przykład dla pracowników i uczniów
Moze taka ma intonacje glosu?
W tym wszystkim nie mogę pojąć . Gdybym była gdzieś w pracy gdzie wszyscy są do mnie negatywnie nastawieni , piszą listy do przełożonych . To bym ze wstydu i honoru w tej szkole więcej się nie zjawiła lub przynajmniej próbowała się jakoś dogadać . Mi to się w głowie nie mieści . Co z tego , ze jest dyrektorką jak jej nikt nie chce !
Mądre słowa
~~Żółtoszary Rdest napisał(a): W Wykrotach jest na wniosek dyrektora.
Kase zbieraja na remonty ale dla siebie lekką ręką
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtoszary Rdest napisał(a): W Wykrotach jest na wniosek dyrektora.
Kase zbieraja na remonty ale dla siebie lekką ręką
Napisz jeszcze raz , ale tym razem z sensem . Ech wy gumofilce.