Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt w Gościszowie: Burmistrz Joanna Świder spotkała się z rodzicami i nauczycielami
~~Bladofioletowa Lepnica niezalogowany
15 listopada 2024r. o 19:01
~~Wieśniak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~co za ziobro napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Amadeusz napisał(a): Dlaczego mieć Dyrektor nowa z Wykrot ma zastępcę! Są takue same zasady czy nie?

Napisz to po naszemu , miastowemu !
Nowogrodziec to nie miasto

W punkt
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~JP3 niezalogowany
15 listopada 2024r. o 19:02
~~Biskupi Ogórecznik napisał(a): W małych szkołach nie funkcjonuje wice dyrektor. Powołuje się jednak zastępcę społecznego, który nie pobiera za to wynagrodzenia. Jego zadaniem jest zastępowanie dyrektora pod jego nieobecność, ustalić zastępstwa, dyżur itp.

Milcz ignorancie jak goowno wiesz. I skąd wytrzasnąłeś pojęcie zastępcy społecznego? Zajrzyj do ustawy Prawo oświatowe, tam jest wszystko uregulowane.
~~JP3 niezalogowany
15 listopada 2024r. o 19:06
Dla ułatwienia: art. 68 ust. 9 ww. ustawy.
~~Jasnobrązowy Żylistek niezalogowany
15 listopada 2024r. o 19:27
~~JP3 napisał(a): Dla ułatwienia: art. 68 ust. 9 ww. ustawy.

Nie każdy jest dyrektorem i nie każdy musi znać ustawy prawa oświatowego . Od tego mamy swoich przedstawicieli , za to biorą grube pieniądze od podatników . Jak widać i słychać biorą te pieniądze za nic !!!
~~Truten niezalogowany
15 listopada 2024r. o 19:38
~~Jasnobrązowy Żylistek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~JP3 napisał(a): Dla ułatwienia: art. 68 ust. 9 ww. ustawy.

Nie każdy jest dyrektorem i nie każdy musi znać ustawy prawa oświatowego . Od tego mamy swoich przedstawicieli , za to biorą grube pieniądze od podatników . Jak widać i słychać biorą te pieniądze za nic !!!

Ale wy wiejskie ciule wszystko wiecie lepiej od dyrektora.
~~Jasnobrązowy Żylistek niezalogowany
15 listopada 2024r. o 19:45
~~Truten napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnobrązowy Żylistek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JP3 napisał(a): Dla ułatwienia: art. 68 ust. 9 ww. ustawy.

Ale wy wiejskie ciule wszystko wiecie lepiej od dyrektora.

A dyrektorka wie lepiej od Marty Kołodziejskiej i od wszystkich radych i nauczycieli ????
~~Najpiękniejsza niezalogowany
15 listopada 2024r. o 20:11
Rano budzę się i patrzę w oczy swe a ja najpiękniejsza jestem. Dojeżdżam na wieś z miasta i patrzę na tych kiszonych chłopów i baby co kapustę na drugie śniadanie dzieciaka dają . Jestem piękna mam piękne włosy i oczy nikt mnie na zapadłej wiosce nie zaskoczy. Zawsze z wami wygram, wygrałam i wygram ! Dobro zawsze wygra ze złem a karma na was wróci oj wróci !
~~JP3 niezalogowany
15 listopada 2024r. o 20:23
~~Jasnobrązowy Żylistek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~JP3 napisał(a): Dla ułatwienia: art. 68 ust. 9 ww. ustawy.

To jak się nie wie, to się nie pisze bzdur o jakiś społecznych zastępcach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza