~~Błękitna Aksamitka niezalogowany 9 listopada 2024r. o 17:01
Kim są Radni Miasta i Powiatu,że nie wywieszają w swoich miejscach zamieszkania Flagi Narodowj np. 11 listopada !Mam na myśli Tych ,którzy tego nie robią !
Kiedyś jeszcze z starych ,dobrych czasach jak tylko było święto 22 lipca jeździli pracownicy miasta i wszędzie na każdych domach sami wieszali flagi. Dzisiaj dla celów czysto pokazowych wiesza się je w centrum i okolicach .Tak to się świętuje.
Ja nie wywieszam bo od lat nie czuję już więzi z tym państwem .
~~Srebrny Narcyz niezalogowany 11 listopada 2024r. o 9:45
~~Błękitna Aksamitka napisał(a): Kim są Radni Miasta i Powiatu,że nie wywieszają w swoich miejscach zamieszkania Flagi Narodowj np. 11 listopada !Mam na myśli Tych ,którzy tego nie robią !
No, powiem ci, że pięknie świętujesz... Skup się na sobie, swojej rodzinie, żyj swoim a nie cudzym życiem, a będzie ci się żyło lepiej...
Boszsz, skąd się tacy biorą.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.