~~Jasio napisał(a): Kiedyś jeszcze z starych ,dobrych czasach jak tylko było święto 22 lipca jeździli pracownicy miasta i wszędzie na każdych domach sami wieszali flagi. Dzisiaj dla celów czysto pokazowych wiesza się je w centrum i okolicach .Tak to się świętuje.
Ja nie wywieszam bo od lat nie czuję już więzi z tym państwem .
~~Xxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Kiedyś jeszcze z starych ,dobrych czasach jak tylko było święto 22 lipca jeździli pracownicy miasta i wszędzie na każdych domach sami wieszali flagi. Dzisiaj dla celów czysto pokazowych wiesza się je w centrum i okolicach .Tak to się świętuje.
To, po kiego tu siedzisz? Jedź za Odrę, tam będziesz miał eldorado.
~~Perłowy Milin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Xxx napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Kiedyś jeszcze z starych ,dobrych czasach jak tylko było święto 22 lipca jeździli pracownicy miasta i wszędzie na każdych domach sami wieszali flagi. Dzisiaj dla celów czysto pokazowych wiesza się je w centrum i okolicach .Tak to się świętuje.
A ty jedź na Białoruś tam dostaniesz od Łukaszenki wikt i opierunek !
To tacy jak ty tam jeżdżą, więc ciąg smugę
~~Do młota napisał(a):Ktoś napisał: ~~Perłowy Milin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Xxx napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Kiedyś jeszcze z starych ,dobrych czasach jak tylko było święto 22 lipca jeździli pracownicy miasta i wszędzie na każdych domach sami wieszali flagi. Dzisiaj dla celów czysto pokazowych wiesza się je w centrum i okolicach .Tak to się świętuje.
A ty jedź na Białoruś tam dostaniesz od Łukaszenki wikt i opierunek !
To tacy jak ty tam jeżdżą, więc ciąg smugę
Stanisław Karczewski: Alaksandr Łukaszenka to ciepły człowiek
7 grudnia 2016, 11:19
- To moja najtrudniejsza wizyta zagraniczna. Natomiast moja rozmowa z Alaksandrem Łukaszenką była dobra, serdeczna i długa – powiedział w rozmowie z Radiem Zet o podróży na Białoruś marszałek Senatu Stanisław Karczewski z PiS.