~~Karminowa Maciejka napisał(a):Ktoś napisał: Pewnej firmie z Niemiec grozi bankructwo,bo wiatraki ktore produkuje psuja sie bardzo szybko i musi ponosić ogromne koszty darmowej gwarancyjnej naprawy.Wiec powstal sprytny pomysł. Pewien kraj dostaje pożyczkę 5 mld euro.(SUKCES-ODMROZILI).Odkupi za te pieniądze używane rozebrane wiatraki,ale juz z 1 roczną gwarancją.Ten krsjmudi bardzo szybko dokonać zakupu,aby ratować zaprzyjazniona firmę z zaprzyjaznionego kraju, więc zmienia w nocy przepisy dotyczące lokalizacji i zamiast miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego wystarczy uchwała rady gminy aby wiatraczek powstał bliżej zabudowań.TO SIĘ NIE DZIEJE NA KSIĘŻYCU,TO Się DZIEJE U NAS ZA PLOTEM
~~Warciańskie zwolnienia lekarskie napisał(a): Szukam lekarza który bez oporów da mi WIARYGODNE zwolnienie L-4 . Czy w Warcie ktoś coś , wie ?
~~mirek napisał(a): Wiatraki zablokują budowę kopalni KGHM
~~Jaskrawoniebieska Azalia napisał(a): 1. Proszę o podanie źródła tych rewelacji.
2. Kraj odkupi wiatraki? Rozumiem, że to działalność stricte komercyjna, więc chyba nie kraj, a prywatny podmiot? A z tego co rozumiem, prywatny podmiot może sobie jeszcze kupować co chce i na jakich warunkach chce. Jeśli godzą się na taki sprzęt i wchodzi to im w środki trwałe to chyba nie jest to problem "krajan", a tej firmy?
Ktoś napisał: ~~Karminowa Maciejka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Pewnej firmie z Niemiec grozi bankructwo,bo wiatraki ktore produkuje psuja sie bardzo szybko i musi ponosić ogromne koszty darmowej gwarancyjnej naprawy.Wiec powstal sprytny pomysł. Pewien kraj dostaje pożyczkę 5 mld euro.(SUKCES-ODMROZILI).Odkupi za te pieniądze używane rozebrane wiatraki,ale juz z 1 roczną gwarancją.Ten krsjmudi bardzo szybko dokonać zakupu,aby ratować zaprzyjazniona firmę z zaprzyjaznionego kraju, więc zmienia w nocy przepisy dotyczące lokalizacji i zamiast miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego wystarczy uchwała rady gminy aby wiatraczek powstał bliżej zabudowań.TO SIĘ NIE DZIEJE NA KSIĘŻYCU,TO Się DZIEJE U NAS ZA PLOTEM
Russia Today.Zadowolony?
~~mirek napisał(a): Wiatraki zablokują budowę kopalni KGHM
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Russia Today.Zadowolony?
~~Jaskrawoniebieska Azalia napisał(a): Rozmowa konstruktywna, co do zasady oparta jest na faktach, danych, wynikach, innymi słowy na podstawie mierzalnej - w sparametryzowany i powtarzalny sposób. Tu mamy poziom: "ktoś, komuś, kiedyś gdzieś coś powiedział, a ja wyczytałem i są tajne, niedostępne dane, ale nikt nie może ich znaleźć.. A oni to mają interes, chcą na nas żerować i chcą nam montowac niemiecki złom, który hałasuje niesłyszalnym dźwiękiem i działki się nie będą sprzedawały.." I rozumiem to w oparciu o to dyskusja ma być rzeczowa, merytoryczna i oparta na realiach? Bo dla mnie to właśnie rozmowa z płaskoziemcami.. Zarówno obrońcy czystości krajoobrazowej i płaskoziemcy posługują się dokładnie tą samą techniką - 0 faktów, dużo wrzasku i teorii z palca wyssanych.
Ktoś napisał: ~~Karminowa Maciejka napisał(a): No cóż, widzę, że do pomówień dochodzą też epitety,ze nie wspomnę o blokadzie redaktora z bolec info