Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kontrowersje wokół budowy farm wiatrowych w Gminie Warta Bolesławiecka - spotkanie online dla mieszkańców
~~Popytaj niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 0:58
~~Warciańskie zwolnienia lekarskie napisał(a): Szukam lekarza który bez oporów da mi WIARYGODNE zwolnienie L-4 . Czy w Warcie ktoś coś , wie ?

Znajomi pracujący w firmie znajomej mówili że tam jest taka miejscówka. Ale musisz sprawdzić osobiście bo nigdy nic nie wiadomo. A jak nie wiadomo to chodzi wiesz o co.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pinochet niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 9:28
~~Warciańskie zwolnienia lekarskie napisał(a): Szukam lekarza który bez oporów da mi WIARYGODNE zwolnienie L-4 . Czy w Warcie ktoś coś , wie ?

Przemuś,z tego co wiem to jesteś schorowanym emerytem,którego wygląd świadczy o poważnej chorobie,więc kazdy lekarz Ci da.zwolnienie.Dorabiasz gdzie,że potrzebujesz zwolnienie? Przesyłam serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i całej Koziej Górki.
~~pinochet niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 9:32
~~Popytaj napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Warciańskie zwolnienia lekarskie napisał(a): Szukam lekarza który bez oporów da mi WIARYGODNE zwolnienie L-4 . Czy w Warcie ktoś coś , wie ?

Znajomi pracujący w firmie znajomej mówili że tam jest taka miejscówka. Ale musisz sprawdzić osobiście bo nigdy nic nie wiadomo. A jak nie wiadomo to chodzi wiesz o co.

I jeszcze jedno Przemuś,proszę nie pisz sam do siebie.....
~~Dylemat niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 13:52
Teraz publika się pogubiła i nie wie czy wieś bardziej jest przeciw wiatrakom czy za wystawianiem lewych zwolnień .
~~A to ciekawe niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 13:58
Może napiszesz coś więcej o tych zwolnieniach. Bo to pachnie kryminałem. Ci niby chorzy na podstawie tych kwitów dostają realne pieniądze. A ZUS nie zainteresuje się tym procederem ?
~~pinochet niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 14:30
~~A to ciekawe napisał(a): Może napiszesz coś więcej o tych zwolnieniach. Bo to pachnie kryminałem. Ci niby chorzy na podstawie tych kwitów dostają realne pieniądze. A ZUS nie zainteresuje się tym procederem ?

Owszem,pachnie kryminałem,ale publiczne rzucanie takimi oskarżeniami o wystawianiu zwolnień.Inna sprawa,to jaki jest sens zamykania w więzieniu schorowanego emeryta z Koziej Górki ,leczenia i karmienia go na koszt podatników.Przemus, przestań rzucać na necie takie oskarżenia w stosunku do kogoś,tylko dlatego,że ten ktoś jest przeciwko zlomowi Siemensa finansowanemu z kredytu KPO,bo Twoje wnuki też będą spłacać ten kredyt.
~~To żadna tajemnica niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 16:07
Przecież to nie tajemnica że tam można iść prywatne na wizyte i dostać l-4 . Poczta pantoflowa . Jedżdżą tam nawet ludzie z Parowej. Wiadomo jak jest. Dasz jednemu to wieść się niesie z szybkością światła.
~~Manager niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 17:54
Takie rzeczy to są pomówienia i jest to karalne. Odbiera się dobre imię a także podważa zaufanie i kwalifikacje lekarza. Każdy chory ma prawo do L4. Taka zasada jest w NFZ jak i w placówkach prywatnych. Prosimy zastanowić się nad tym co Państwo piszą i wycofać pomówienia, jeśli nie dokona się to w ciągu tygodnia będziemy walczyć o przywrócenie dobrego imienia w sądzie i rekompensatę za uczynioną niesprawiedliwość.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!