Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia od Marszałka
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie będzie farm wiatrowych w gminie Warta Bolesławiecka!
~~obszarnik niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 20:20
O kurna. A już myślałem , że na gruntach , które za friko od Balcerka przejąłem będę teraz jeszcze większe lody kręcił. Ale spoko. Co się odwlecze to nie uciecze. Na razie wyjazd na Malediwy , Sylwester w San Tropez , a potem temat wróci jak bumerang.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stiven niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 20:21
"Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała. Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała."
~~Zielona Porzeczka niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 20:26
Brawo wyjazd z wiatrakami niech złomu nam Niemcy nie wciskają wiatraki sami likwidują a pchają gòwno do Polski .
~~Sw niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 20:33
Trzeba deski dużo desek i zabić deskami tą gminę, prywatna firma nie może wybudować na prywatnych gruntach wiatraków, inwestując pieniądze - nie z KPO, nie z funduszy unijnych , a z funduszy emerytalnych Norwegii ,bo paru foliarzy lata po wsi i kity wciska od specjalistów z Facebooka. - co za absurd gmina straciła minimum 100 milionów z podatków ,mieszkańcy z 10 procent prądu 500 milionów , właściciele działek kolejne 100 razem 700 baniek przez 30 lat zniknęło z gminy przez paru Foliarzy……..tylko dużo desek trzeba
~~pinochet niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 20:39
~~obszarnik napisał(a): O kurna. A już myślałem , że na gruntach , które za friko od Balcerka przejąłem będę teraz jeszcze większe lody kręcił. Ale spoko. Co się odwlecze to nie uciecze. Na razie wyjazd na Malediwy , Sylwester w San Tropez , a potem temat wróci jak bumerang.

~~obszarnik napisał(a): O kurna. A już myślałem , że na gruntach , które za friko od Balcerka przejąłem będę teraz jeszcze większe lody kręcił. Ale spoko. Co się odwlecze to nie uciecze. Na razie wyjazd na Malediwy , Sylwester w San Tropez , a potem temat wróci jak bumerang.

A gdzie Ty byłeś gdy były przetargi na grunty rolne i nikt ich nie chciał za bardzo? Zapewne zainwestowałes w samochód,który Ci zgnił.Wiem,że kupowanie wiatraków i dopłacanie do zakupu samochodów elektrycznych z pożyczki KPO ,to transfer pieniędzy z Polski do Niemiec i wspieranie gospodarki Niemiec,ale czepianie się naszych obszarników jest nie na miejscu.Znsm ich wszystkich w okolicy i akurat ci zrobili to uczciwie,a startowali od paru hektarów i biedy.
~~Rezedowa Brodia niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 20:39
~~Sw napisał(a): Trzeba deski dużo desek i zabić deskami tą gminę, prywatna firma nie może wybudować na prywatnych gruntach wiatraków, inwestując pieniądze - nie z KPO, nie z funduszy unijnych , a z funduszy emerytalnych Norwegii ,bo paru foliarzy lata po wsi i kity wciska od specjalistów z Facebooka. - co za absurd gmina straciła minimum 100 milionów z podatków ,mieszkańcy z 10 procent prądu 500 milionów , właściciele działek kolejne 100 razem 700 baniek przez 30 lat zniknęło z gminy przez paru Foliarzy……..tylko dużo desek trzeba

Misiek, a ty wiesz że 20 kilometrów dalej ten sam wiatr wieje? Wiec postaw sobie tam i zarabiaj :)
Zachowujesz się jakbyś miał wyspę na oceanie co Warta się nazywa i nigdzie już się nie da zarobić.
Postaw sobie tam wiatraki, połóż kabel w ziemi i będziemy od ciebie kupowali prąd tani.
~~Sw niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 20:43
A jak mam swoją działkę na której mogę zgodnie z prawem postawić wiatrak za swoje pieniądze to może ty się przeprowadź ? Tam gdzie nie ma wiatraków ? Dlaczego ty masz decydować co będzie stało na mojej działce ??
~~Pytanie i odpowiedź niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 20:56
Czy władze gminy Warta rozpisały solidne referendum w tej sprawie czy wydając decyzję przeciwko skorzystali z opinii " foliarzy " którzy w desperacji zebrali podpisy ? .
Dziwne też że zwolennicy takich podpisów nie pozbierali.
W ten oto sposób Gmina Warta Bolesławiecka wpisała się do historii jako ostoja ciemnoty , zacofania i skrajnego nieuctwa.
Czy Polska to nadal hooj doopa i kamieni koopa ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.