Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiecki szpital zyska na grancie dla Politechniki Wrocławskiej, pacjenci też
~~Brunatnożółty Heliotrop niezalogowany
wczoraj o 11:49
~~Paweł napisał(a): Szpital ten to tragedia dwa dni temu byłem z małżonką na sor a tam około 40 ludzi w kolejce ludzie to jest nie do pomyślenia jak można dopuścić do czegoś takiego a w święta znajomego mamę odesłali z kwitkiem bo lekarza brakowało i oni jeszcze się chwalą tym szpitalem wstyd i hańba

""Grant są to środki finansowe powierzone osobie fizycznej, zespołowi lub placówce badawczej przeznaczone na opłacenie kosztów działalności badawczej. Środki te można przeznaczać na różne cele, od zakupu niezbędnego sprzętu, przez koszty podróży, aż po wynagrodzenia zespołu badawczego."

godna kaska do przytulenia ;)"""

i wszystko jasne Panie Kamilu - bedzie na nowe mandolinki ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Groszkowa Gipsówka niezalogowany
wczoraj o 12:44
Kiedy zaczną w końcu leczyć się?
~~rys niezalogowany
wczoraj o 15:31
~~Kupiłem nick napisał(a):  Bolesławiecki szpital to nie szpital to umieralnia. Tam lekarze jak leczą to tak leczą żeby człowiek wyjechał z nogami do przodu. Kiedyś poszedłem do Bolesławieckiego szpitala złamaną łękotką to specjalista chirurg powiedział mi ze to mocne stłuczenie i mam sobie przykładać lód na kolano. Robiłem tak przez dwa dni a kolano jak puchło tak puchło. W końcu pojechałem do wojskowej klinki we Wrocławiu i okazało się że mam łękotkę złamana pod kolanem i nie mogę przez to wyprostować nogi. Tacy lekarze leczą w bolesławieckim szpitalu. Ten szpital powinni zamknąć Bolesławiec ceramicsPowiat bolesławiecki apartments

To trzeba polecić dr PORADNIK LEKARZA PRAKTYKA badania diagnostyka leczenie przypadki nagłe str.532 Traumatologia 20.12. Urazy stawu kolanowego 20.12.1 Zwichnięcie rzepki , 20.12.2 Złamanie rzepki
~~Żółtobrunatna Gęsiówka niezalogowany
23 godz. 43 min. temu
~~Brunatnożółty Heliotrop napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Paweł napisał(a): Szpital ten to tragedia dwa dni temu byłem z małżonką na sor a tam około 40 ludzi w kolejce ludzie to jest nie do pomyślenia jak można dopuścić do czegoś takiego a w święta znajomego mamę odesłali z kwitkiem bo lekarza brakowało i oni jeszcze się chwalą tym szpitalem wstyd i hańba

""Grant są to środki finansowe powierzone osobie fizycznej, zespołowi lub placówce badawczej przeznaczone na opłacenie kosztów działalności badawczej. Środki te można przeznaczać na różne cele, od zakupu niezbędnego sprzętu, przez koszty podróży, aż po wynagrodzenia zespołu badawczego."

Przytuli te frukty grupa przyjaciół z Osiedle Przyjacół w Lwówku-)
~~Burawa Gailadia niezalogowany
20 godz. 36 min. temu
Ktoś napisał: ~~Paweł napisał(a): Szpital ten to tragedia dwa dni temu byłem z małżonką na sor a tam około 40 ludzi w kolejce ludzie to jest nie do pomyślenia jak można dopuścić do czegoś takiego a w święta znajomego mamę odesłali z kwitkiem bo lekarza brakowało i oni jeszcze się chwalą tym szpitalem wstyd i hańba

Kto zyska Panie Barczyk???? bardzo mnie Pan rozbawił;)
~~Ciemnoczekoladowa Dabecja niezalogowany
17 godz. 36 min. temu

Która z wielu spółek założonych w 2024 roku bedzie realizowała granta czy może???:

OŚRODEK BADAWCZO - LECZNICZY J.B. MEDICA z prezes Panią Jolą ;)

KRS 0001147202

~~Piernikowa Rozplenica niezalogowany
6 godz. 49 min. temu
~~Ciemnoczekoladowa Dabecja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Heliotrop napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Paweł napisał(a): Szpital ten to tragedia dwa dni temu byłem z małżonką na sor a tam około 40 ludzi w kolejce ludzie to jest nie do pomyślenia jak można dopuścić do czegoś takiego a w święta znajomego mamę odesłali z kwitkiem bo lekarza brakowało i oni jeszcze się chwalą tym szpitalem wstyd i hańba

Która z wielu spółek założonych w 2024 roku bedzie realizowała granta czy może???:

KRS 0001147202

I jakimś zbiegiem okoliczności zarejestrowana 31.12.2024 ;)
~~Piernikowa Rozplenica niezalogowany
6 godz. 48 min. temu
" Która z wielu spółek w" szpitalu"założonych w 2024 roku bedzie realizowała granta czy może???:

KRS 0001147202 """

I jakimś zbiegiem okoliczności zarejestrowana 31.12.2024 ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza