Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Dzisiaj odebrałem trzy telefony z sugestiami, że jestem oszustem i kłamcą - mówi Michał Szwed
~~Kanarkowy Szparag niezalogowany
wczoraj o 11:52
Dziecinada.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
wczoraj o 11:59
Precz z mową nienawiści
~~Kasztanowatordzawy Cypryśnik niezalogowany
wczoraj o 12:01
Jurek potrzebuje takich ludzi, goog good
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
wczoraj o 12:03
Od Jurka się odczepcie, pokażcie co potraficie zrobić sami.
~~Siała baba mak niezalogowany
wczoraj o 12:18
Oho mamy lokalnego męczennika tylko czekać jak wzorem czerwonego okulara będzie dzwonił do prokuratury
~~Malinowoczerwona Śnieguliczka niezalogowany
wczoraj o 12:27
Zawsze najwięcej mają do powiedzenia ci,którzy nic nie robią
~~Wiki niezalogowany
wczoraj o 12:35
Niestety to jest Pokłosie pisowskiego rządzenia i ich stylu życia przez 8 lat to tak mnie łatwo przestawić ludziom w głowach. Trzeba zapytać dlaczego kandydat na prezydenta wynajmował już sobie apartament 5 km od domu bo co dziewczyn nie mógł do domu przeprowadzić bo zona jest he he to wyborców. PiS nie przeszkadza.
~~Ciemnogranatowy Dyptam niezalogowany
wczoraj o 12:51
Nic się nie dzieje bez przyczyny. Osobiście jestem za zmiana szefa a sonda bolcowa każdy może sobie napstrykac
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza