Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Dzisiaj odebrałem trzy telefony z sugestiami, że jestem oszustem i kłamcą - mówi Michał Szwed
~~Anka niezalogowany
wczoraj o 12:55
Żądamy rozłączenia Państwa od WOŚP.
Żądamy wiarygodnej kontroli finansów WOŚP.
Żądamy zmiany przepisów by wszystkie takie organizacje działały publicznie, zarobki członków były ograniczone.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~babcia niezalogowany
wczoraj o 12:57
ci co są przeciwni niech już dziś napiszą oświadczenie że nie będą korzystać ze sprzętu WOś
~~Dzesika niezalogowany
wczoraj o 13:00
~~Anka napisał(a): Żądamy rozłączenia Państwa od WOŚP.
Żądamy wiarygodnej kontroli finansów WOŚP.
Żądamy zmiany przepisów by wszystkie takie organizacje działały publicznie, zarobki członków były ograniczone.

Tobie się chyba okres spóźnia . Często tak jest jak dalej się będziesz raz na tydzień, w sobotę.
~~ niezalogowany
Ludzie nie są chętni do przekazywania fantów bo niektórymi gardzicie lub wyśmiewacie przy licytacji.
~~Oranżowy Brokuł niezalogowany
Niech Szwed udowodni że nie jest kłamcą i oszustem. Blokuje miejski parking remontowany z naszych podatków by dwóch idiotów swoimi złomami robiło pełno hałasu i smrodu spalin i palonych opon.
~~logik niezalogowany
wczoraj o 13:02
Wiedziałem, tłusty moderuje.
~~Pomarańczowa Gailadia niezalogowany
wczoraj o 13:48
~~babcia napisał(a): ci co są przeciwni niech już dziś napiszą oświadczenie że nie będą korzystać ze sprzętu WOś

Ja w zeszłym roku wpłaciłem (a właściwie to ściągnięto ze mnie) 15 tys na nfz.
Ty podpisz oświadczenie że bedziesz korzystać tylko ze sprzętu owsiaka. Od pozostałego wara.
~~Aneta niezalogowany
wczoraj o 13:53
Brawo Michał i cała ekipa , szacunek i podziękowania za wszystko , robicie świetną robotę . Gratulacje tegorocznego Finału , hejtują Ci co zazdroszczą i nic nie robią . Dobrzy i mądrzy ludzie wspierają taka mocna ekipę ❤️, siły i do przyszłego roku
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza