Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Dzisiaj odebrałem trzy telefony z sugestiami, że jestem oszustem i kłamcą - mówi Michał Szwed
~~Zofia niezalogowany
wczoraj o 14:15
Brawo! Brawo! Od 33 lat wspieram Orkiestrę. Moje, dorosłe już, dzieci też biegały z puszkami. Co roku wzruszam się, kiedy jest informacja o kolejnym rekordzie zbiórki. To jest piękny dzień, jednoczący ludzi dla wspólnego celu. Nie rozumiem hejtu. Jeśli akcja byłaby nieuczciwie rozliczana, na pewno stada kontrolerów, którzy sprawdzają dokumentację Fundacji, odkryłoby to ( zwłaszcza podczas ośmiu lat rządzenia PIS). Pozdrawiam Siostrę Annę, która była tam, gdzie być powinna - z Młodzieżą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Odp niezalogowany
wczoraj o 16:06
~~Aneta napisał(a): Brawo Michał i cała ekipa , szacunek i podziękowania za wszystko , robicie świetną robotę . Gratulacje tegorocznego Finału , hejtują Ci co zazdroszczą i nic nie robią . Dobrzy i mądrzy ludzie wspierają taka mocna ekipę ❤️, siły i do przyszłego roku

Każdy sobie sam komentarze dobre pisać może jeden lepiej to robi drugi gorzej. Te prawdziwe są albo moderowane albo zaraz przykryte dobrym
~~Nadżółkła Śnieguliczka niezalogowany
wczoraj o 17:52
Powołać Owsiaka na ministra zdrowia, i będzie załatwiony problem związany z WOŚP.
~~xxx niezalogowany
wczoraj o 18:07
~~Pomarańczowa Gailadia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~babcia napisał(a): ci co są przeciwni niech już dziś napiszą oświadczenie że nie będą korzystać ze sprzętu WOś

Ja w zeszłym roku wpłaciłem (a właściwie to ściągnięto ze mnie) 15 tys na nfz.
Ty podpisz oświadczenie że bedziesz korzystać tylko ze sprzętu owsiaka. Od pozostałego wara.

A ty Cepie myślisz ,że to tylko ty wpłacałeś na NFZ ja płacę 40 lat a jak mam potrzebę to idę do lekarza prywatnie i nie wymądrzam się tak jak ty.
~~Jasnogranatowa Gynostemma niezalogowany
7 godz. 35 min. temu
Można wspierać, albo nie, ale telefony z pogróżkami, to groźby karalne. Może warto zgłosić na policję.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!