Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec: Mieszkańcy chcą odwołania Rady Miejskiej. Zapowiadają referendum!
~~Chabrowa Kufea niezalogowany
12 lutego 2025r. o 12:10
Chodzą też słuchy że doradca świdrowej swoimi niezrozumiałymi działaniami przygotowuje grunt dla nowego kandydata. Patrząc na ten cyrk z boku to by się nawet zgadzało ..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xy niezalogowany
12 lutego 2025r. o 12:42
Też tak słyszałem ,że w razie klęski Świdrowej szykowany jest Radny Powiatu Hałka .Następny nic nie mogę z PISowskiego nadania .
~~Brązowy Żółwik niezalogowany
12 lutego 2025r. o 12:46
Ciekawe czy też będzie jbćpis w leśnej osadzie jak Aśka?
~~Ołowianoniebieski Fasolnik niezalogowany
12 lutego 2025r. o 12:51
~~xy napisał(a): Też tak słyszałem ,że w razie klęski Świdrowej szykowany jest Radny Powiatu Hałka .Następny nic nie mogę z PISowskiego nadania .

Aha to teraz bawimy się w Putina i , Kaczyńskiego i Tuska . . Swidrowa będzie podejmować decyzje a Halka będzie tylko podpisywać . Sprytne
~~Jasnolawendowa Inkarwilla niezalogowany
12 lutego 2025r. o 12:56
~~Ołowianoniebieski Fasolnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xy napisał(a): Też tak słyszałem ,że w razie klęski Świdrowej szykowany jest Radny Powiatu Hałka .Następny nic nie mogę z PISowskiego nadania .

Aha to teraz bawimy się w Putina i , Kaczyńskiego i Tuska . . Swidrowa będzie podejmować decyzje a Halka będzie tylko podpisywać . Sprytne

Jak przyjdzie Hałka to Świdrowa będzie parzyć mu co najwyżej kawę.
~~Jasnożółty Lędźwian niezalogowany
12 lutego 2025r. o 13:22
Mamy Panią Burmistrz, o której marzą i bardzo dobrze wypowiadają się ludzie w innych gminach. Tylko u nas jakaś grupka niespełnionych ludków próbuje zepsuć i podważyć jej autorytet. Ale już niedługo. . W przypadku Rady z Nowogrodźca nie było innego wyjścia jak referendum. To przemyślana i najlepsza decyzja na chwilę obecną. Radni współpracy i doświadczenie doskonale wiedzą co robią i jak się zachowują. Mówią o tym otwarcie na sesjach. Czas się z nimi pożegnać, bo to nie jest działanie na rzecz gminy, a chęć zemsty na Burmistrz.
~~Ołowianoniebieski Fasolnik niezalogowany
12 lutego 2025r. o 13:22
~~Jasnolawendowa Inkarwilla napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Fasolnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xy napisał(a): Też tak słyszałem ,że w razie klęski Świdrowej szykowany jest Radny Powiatu Hałka .Następny nic nie mogę z PISowskiego nadania .

Jak przyjdzie Hałka to Świdrowa będzie parzyć mu co najwyżej kawę.

I tam jej miejsce-:)
~~Perłowoszary Pomidor niezalogowany
12 lutego 2025r. o 13:29
Sołtys Zabłocia w tym komitecie mnie nie dziwi bo nic się u nich nie robi. Niby radny sudoł xłożył wniosek o świetlicę ale burmistrzowa go nie uwzględniła w budżecie to może ja trzeba odwołać?. Dwójka z Nowogrodzca to jakaś zagadka. Ale dwaj piłkarze z Piasta Wykroty to co mają do rady? Ma być nowy ośrodek za ponad milion to dla nich jest źle bolepeij remontować stary , a ludzie jasno się na zebraniu wyrazili co chcą, tak jak Zebrzydowa . Będą mieli we Wykrotach boisko przy szkole to też im nie pasuje ?Będzie nowa podłoga na salii wiejskiej to też za mało. Będzie remont szkoły też źle. Wam się nigdy nie dogodzi . Zobaczymy jak benda wybory czy wy będziecie kandydować to może się wtedy okazać o co wam chodzi ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza