Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec: Mieszkańcy chcą odwołania Rady Miejskiej. Zapowiadają referendum!
~~JP3 niezalogowany
12 godz. 1 min. temu
~~ONA napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myśliciel napisał(a): Mam pytanie czy te środki przeznaczone na Straż miejską są niezbędne ??? Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na nowy budynek w Wykrotach i będzie po krzyku i będzie jakiś pożytek , bo ja ze Srazy Miejskiej pożytku żadnego nie widzę . Kiedyś nie bylo SM i sie obeszlo

A co z nowym Ośrodkiem Zdrowia w Zebrzydowej ,bo o Wykrotach głośno a o Zebrzydowej cisza ,gdzie jest ta śmieszna radna Jańcowa ?

To p.Relich wam nie wybudował , rządził 25 lat i co , nie zdążył ?

50 lat rządził:) albo nie, 100 lat, a co tam:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~co tu się wyrabia niezalogowany
11 godz. 57 min. temu
~~JP3 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myśliciel napisał(a): Mam pytanie czy te środki przeznaczone na Straż miejską są niezbędne ??? Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na nowy budynek w Wykrotach i będzie po krzyku i będzie jakiś pożytek , bo ja ze Srazy Miejskiej pożytku żadnego nie widzę . Kiedyś nie bylo SM i sie obeszlo

A co z nowym Ośrodkiem Zdrowia w Zebrzydowej ,bo o Wykrotach głośno a o Zebrzydowej cisza ,gdzie jest ta śmieszna radna Jańcowa ?

Jedną kadencję , prawda ? jedna kadencję , takie miał plany a dostał kopa w dupę.
~~Mieszkanka gminy niezalogowany
11 godz. 32 min. temu
Wielkie brawa dla tej Pani od referendum.
W końcu ktoś poszedł po rozum do głowy .
Większość tej rady to taki rodzaj "politycznej patologi" Przecież w większości Ci Państwo nie znają przepisów, ustaw ich wypowiedzi są szokujące np. Pan Mierzwa jego ton wypowiedzi jest porażający. Pani Szelechowicz też wiele razy mówi co innego i robi co innego . Pana Kosiora znam osobiście i to jest inny człowiek w banku a tam to jakaś metamorfoza. Poziom tej rady jest szokujący. Czy Państwo nie rozumiecie że my mamy rodziny, dzieci i chcemy żeby coś się działo pozytywnego w gminie. Może Państwo nie rozumieją bo jak jak to się mówi BOGATY BIEDNEGO NIE ZROZUMIE.
ZAGLOSUJE ZA I CAŁA MOJA RODZINA.
KONIEC TEJ FARSY.
~~Burobrązowa Kuningamia niezalogowany
11 godz. 9 min. temu
~~Mieszkanka gminy napisał(a): Wielkie brawa dla tej Pani od referendum.
Większość tej rady to taki rodzaj "politycznej patologi" Przecież w większości Ci Państwo nie znają przepisów, ustaw ich wypowiedzi są szokujące np. Pan Mierzwa jego ton wypowiedzi jest porażający. Pani Szelechowicz też wiele razy mówi co innego i robi co innego . Pana Kosiora znam osobiście i to jest inny człowiek w banku a tam to jakaś metamorfoza. Poziom tej rady jest szokujący. Czy Państwo nie rozumiecie że my mamy rodziny, dzieci i chcemy żeby coś się działo pozytywnego w gminie. Może Państwo nie rozumieją bo jak jak to się mówi BOGATY BIEDNEGO NIE ZROZUMIE.
KONIEC TEJ FARSY.

A skąd u was ta pewność , ze w kolejnych wyborach ludzie nie wybiorę tych samych radnych ??? Czy tylko wasze głosy będą liczone ??? A może być na odwrót i co w tedy zrobicie unieważnicie wybory ??? Bo wam radni nie pasują ???
~~Burobrązowa Kuningamia niezalogowany
11 godz. 4 min. temu
~~co tu się wyrabia napisał(a): ~~JP3 napisał(a): Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myśliciel napisał(a): Mam pytanie czy te środki przeznaczone na Straż miejską są niezbędne ??? Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na nowy budynek w Wykrotach i będzie po krzyku i będzie jakiś pożytek , bo ja ze Srazy Miejskiej pożytku żadnego nie widzę . Kiedyś nie bylo SM i sie obeszlo

Jedną kadencję , prawda ? jedna kadencję , takie miał plany a dostał kopa w dupę.

A Swidrowa nawet jednej kadencji nie dociągnie , 1 rok !!! I dostanie kopa w dupę
~~Liliowy Łubin niezalogowany
10 godz. 50 min. temu
~~Mieszkanka gminy napisał(a): Wielkie brawa dla tej Pani od referendum.
KONIEC TEJ FARSY.

Radni od Świdrowej są za to idealni oby po nowych wyborach było takich więcej.
Radny Karasiewicz ma wywalone na Gościszów. Jak była zadyma z dyraktorką szkoły udawał, że go nie ma i tak mu się to spodobało, że przestał wogóle przychodzić na sesje a dieta wpływa na konto co miesiąc Radny Radziński wygaduje takie głupoty na sesjach, że głowa mała. Chce kontrolować ludzi przez straż miejską i karać ich mandatami. Jest też wielkim zwolennikiem podwyższania podatków. Radny Sudoł nie potrafi utrzymać nerwów na wodzy i obraża innych podczas transmisji na żywo. Radny Falkowski prawie nie zabiera głosu. Kogo wy ludzie chcecie do tej rady? Przecież widać na kilometr, że inicjatorzy referendum są sterowani zdalnie.

A. Osip - Piast Wykroty, jego żona pracuje w szkole w Wykrotach
M.Mielnik - Piast Wykroty, były radny (zastępca przewodniczącego) kandydat J. Świder
S.Rutkowski - sołtys Zabłocia
Oddolna inicjatywa niepowiązana i niezależna w żaden sposób od Burmistrz Śeider.
~~Burawy Kuflik niezalogowany
10 godz. 20 min. temu
Jestem za referendum, chociaż znam wielu radnych, głosowałam na Pana Roberta w wyborach na burmistrza, ale zawiodłam się widząc poziom wypowiedzi radnych podczas sesji. Role się obróciły, to co robiła Pani burmistrz przed wyborami z „Veto”, przejeli obecni radni od Pana Roberta i cały cyrk zaczął sie od nowa. Obie strony żrą sie miedzy soba a mieszkańców maja gdzies, dlatego jestem za referendum. Taki impuls jest potrzebny żeby pokazać naszym radnym ze to my ich wybraliśmy i sa przede wszystkim dla nas, a najlepiej zrobić dwa referendum i odwołać wszystkich, radnych i Panią burmistrz i zrobić nowe rozdanie i wybrać 3 opcje.
~~tak to widzę niezalogowany
9 godz. 25 min. temu
~~Burawy Kuflik napisał(a): Jestem za referendum, chociaż znam wielu radnych, głosowałam na Pana Roberta w wyborach na burmistrza, ale zawiodłam się widząc poziom wypowiedzi radnych podczas sesji. Role się obróciły, to co robiła Pani burmistrz przed wyborami z „Veto”, przejeli obecni radni od Pana Roberta i cały cyrk zaczął sie od nowa. Obie strony żrą sie miedzy soba a mieszkańców maja gdzies, dlatego jestem za referendum. Taki impuls jest potrzebny żeby pokazać naszym radnym ze to my ich wybraliśmy i sa przede wszystkim dla nas, a najlepiej zrobić dwa referendum i odwołać wszystkich, radnych i Panią burmistrz i zrobić nowe rozdanie i wybrać 3 opcje.

Koniecznie trzeba zrobić trzy referenda;
1 -to odwołanie radnych
2- to odwołanie p.Świder
3 -to przeproszenie p.Relicha i powołanie go na dożywotniego burmistrza.
W gminie i w mieście ustaną spory , ludziom będzie żyło się dostatnio , nastanie prawo i sprawiedliwość.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.