~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myśliciel napisał(a): Mam pytanie czy te środki przeznaczone na Straż miejską są niezbędne ??? Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na nowy budynek w Wykrotach i będzie po krzyku i będzie jakiś pożytek , bo ja ze Srazy Miejskiej pożytku żadnego nie widzę . Kiedyś nie bylo SM i sie obeszlo
A co z nowym Ośrodkiem Zdrowia w Zebrzydowej ,bo o Wykrotach głośno a o Zebrzydowej cisza ,gdzie jest ta śmieszna radna Jańcowa ?
To p.Relich wam nie wybudował , rządził 25 lat i co , nie zdążył ?
50 lat rządził:) albo nie, 100 lat, a co tam:)
~~JP3 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myśliciel napisał(a): Mam pytanie czy te środki przeznaczone na Straż miejską są niezbędne ??? Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na nowy budynek w Wykrotach i będzie po krzyku i będzie jakiś pożytek , bo ja ze Srazy Miejskiej pożytku żadnego nie widzę . Kiedyś nie bylo SM i sie obeszlo
A co z nowym Ośrodkiem Zdrowia w Zebrzydowej ,bo o Wykrotach głośno a o Zebrzydowej cisza ,gdzie jest ta śmieszna radna Jańcowa ?
Jedną kadencję , prawda ? jedna kadencję , takie miał plany a dostał kopa w dupę.
~~Mieszkanka gminy napisał(a): Wielkie brawa dla tej Pani od referendum.
W końcu ktoś poszedł po rozum do głowy .
Większość tej rady to taki rodzaj "politycznej patologi" Przecież w większości Ci Państwo nie znają przepisów, ustaw ich wypowiedzi są szokujące np. Pan Mierzwa jego ton wypowiedzi jest porażający. Pani Szelechowicz też wiele razy mówi co innego i robi co innego . Pana Kosiora znam osobiście i to jest inny człowiek w banku a tam to jakaś metamorfoza. Poziom tej rady jest szokujący. Czy Państwo nie rozumiecie że my mamy rodziny, dzieci i chcemy żeby coś się działo pozytywnego w gminie. Może Państwo nie rozumieją bo jak jak to się mówi BOGATY BIEDNEGO NIE ZROZUMIE.
ZAGLOSUJE ZA I CAŁA MOJA RODZINA.
KONIEC TEJ FARSY.
~~co tu się wyrabia napisał(a): ~~JP3 napisał(a): Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myśliciel napisał(a): Mam pytanie czy te środki przeznaczone na Straż miejską są niezbędne ??? Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na nowy budynek w Wykrotach i będzie po krzyku i będzie jakiś pożytek , bo ja ze Srazy Miejskiej pożytku żadnego nie widzę . Kiedyś nie bylo SM i sie obeszlo
Jedną kadencję , prawda ? jedna kadencję , takie miał plany a dostał kopa w dupę.
~~Mieszkanka gminy napisał(a): Wielkie brawa dla tej Pani od referendum.
W końcu ktoś poszedł po rozum do głowy .
Większość tej rady to taki rodzaj "politycznej patologi" Przecież w większości Ci Państwo nie znają przepisów, ustaw ich wypowiedzi są szokujące np. Pan Mierzwa jego ton wypowiedzi jest porażający. Pani Szelechowicz też wiele razy mówi co innego i robi co innego . Pana Kosiora znam osobiście i to jest inny człowiek w banku a tam to jakaś metamorfoza. Poziom tej rady jest szokujący. Czy Państwo nie rozumiecie że my mamy rodziny, dzieci i chcemy żeby coś się działo pozytywnego w gminie. Może Państwo nie rozumieją bo jak jak to się mówi BOGATY BIEDNEGO NIE ZROZUMIE.
ZAGLOSUJE ZA I CAŁA MOJA RODZINA.
KONIEC TEJ FARSY.
~~Burawy Kuflik napisał(a): Jestem za referendum, chociaż znam wielu radnych, głosowałam na Pana Roberta w wyborach na burmistrza, ale zawiodłam się widząc poziom wypowiedzi radnych podczas sesji. Role się obróciły, to co robiła Pani burmistrz przed wyborami z „Veto”, przejeli obecni radni od Pana Roberta i cały cyrk zaczął sie od nowa. Obie strony żrą sie miedzy soba a mieszkańców maja gdzies, dlatego jestem za referendum. Taki impuls jest potrzebny żeby pokazać naszym radnym ze to my ich wybraliśmy i sa przede wszystkim dla nas, a najlepiej zrobić dwa referendum i odwołać wszystkich, radnych i Panią burmistrz i zrobić nowe rozdanie i wybrać 3 opcje.