Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ukraina przegrywa wojnę, a Biały Dom maluje się na czerwono [OPINIA]
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
23 lutego 2025r. o 6:59
~~Brunatnoczarny Nagietek napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no i ślicznie ...
Ukraina przegrywa ale i Mirra i Andriej wygrali swoje spotkania więc jest superrr...
szkoda tylko że na jednym kuponie mam błąd bo Ostapenko w deblu przegrała ...
no trudno...

Może na jakąś terapię byś się zgłosił.
Niektórym udaje się z tego wyleczyć.

a zastanawiałeś się kiedykolwiek czy ciebie jakakolwiek terapia jest w stanie uleczyć?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~pinochet niezalogowany
23 lutego 2025r. o 7:51
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwony Cząber napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Tylko widzisz Polska nadal handluje z Rosją . Tyle że w skrytości i po cichu omijając śmieszne sankcje .
Gospodarka na tym cierpi a tym samym Polacy.

Chyba tylko ty handlujesz i cierpisz z tego powodu
wczoraj o tym pisałem ale ty w swoim oszołomstwie wolałeś nie sprawdzć...
więc jeszcze raz...
MESKO handluje z Rosją wolframem i tytanem...
AZOTY sprowadzają nawozy z Rosji ...wzrost rok do roku o 140%
poprzez spółkę mongolską polski przemysł meblarski sprowadza drewno z Rosji...
stal do polskich walcowni sprowadza się z przynajmniej dwóch rosyjskich zakładów...

szukaj i czytaj bo jest tego więcej ...;D

A Ukraina właśnie kupiła dwa reaktory atomowe rosyjskiej produkcji.My Polacy możemy tylko pomarzyć o elektrowni atomowej,a "biedna" Ukraina ma ich kilka i właśnie rozbudowuje jedną z nich.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
23 lutego 2025r. o 8:13
właśnie dlatego nie mogę się nadziwić polskim(?) władzom ciągle nabijającym kabzę ''biednej Ukrainie''...
ciekawią mnie słowa ''zaczesanego'' o tym że oczekuje spłaty pożyczek bo Europa się już tego też domaga...

czy cokolwiek o tym czytałeś? ...bo ja pomimo tego że sporo czytam nigdzie na takie info nie trafiłem...
za to ostatnio czytałem że ''paljaki'' szykują nowy ''pakiet'' wsparcia dla tych ''biedaków''...;D

jedno jest pewne...zauważam zachodzące w sobie zmiany po tym co się u nas w kraju nasila...
~~Topazowy Heliotrop niezalogowany
23 lutego 2025r. o 8:58
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): właśnie dlatego nie mogę się nadziwić polskim(?) władzom ciągle nabijającym kabzę ''biednej Ukrainie''...
ciekawią mnie słowa ''zaczesanego'' o tym że oczekuje spłaty pożyczek bo Europa się już tego też domaga...

czy cokolwiek o tym czytałeś? ...bo ja pomimo tego że sporo czytam nigdzie na takie info nie trafiłem...
za to ostatnio czytałem że ''paljaki'' szykują nowy ''pakiet'' wsparcia dla tych ''biedaków''...;D

jedno jest pewne...zauważam zachodzące w sobie zmiany po tym co się u nas w kraju nasila...

To pewnie na Nawrockiego, albo Mentzena zagłosujesz. Jak się zmieniać to od podstaw. Weź wzór od tego mecenasa z Ligi Polskich Rodzin.
13926
qwax_
23 lutego 2025r. o 9:40
Do tej pory, każdy kto tylko zasugerował, że Ukraina może przegrać wojnę - od razu miał łatkę "ruskiej onucy".
A teraz mówi się o tym, jako o czymś oczywistym.
Nowa prawda etapu :)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~ niezalogowany
23 lutego 2025r. o 9:43
qwax_ napisał(a): Do tej pory, każdy kto tylko zasugerował, że Ukraina może przegrać wojnę - od razu miał łatkę "ruskiej onucy".

Brednie wypisujesz!!
Każdy kto popiera Putina , który rozpoczął wojnę z Ukrainą nazywany jest RUSKĄ ONUCĄ!
~~bazyliszek niezalogowany
23 lutego 2025r. o 9:52
kraina u ma pkb na 10% plus + , a Polska ma pkb 10 % minus - , więc kto tu komu ma pomagać ?
~~ niezalogowany
23 lutego 2025r. o 9:59
~~bazyliszek napisał(a): kraina u ma pkb na 10% plus + , a Polska ma pkb 10 % minus - , więc kto tu komu ma pomagać ?

Dlaczego łżesz??
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo