Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ukraina przegrywa wojnę, a Biały Dom maluje się na czerwono [OPINIA]
~~fal-co niezalogowany
23 lutego 2025r. o 19:24
Czego ty oczekujesz od jakiegoś kałmuka?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
23 lutego 2025r. o 19:42
'Ukraina jest w stanie bronić się sama z europejskim wsparciem do końca roku i Władimir Putin musi to wziąć pod uwagę - powiedział w niedzielę minister spraw zagranicznych Radosław Sikorski w wywiadzie dla CNN. Dodał, że ukraińska armia jest najlepszą gwarancją bezpieczeństwa dla tego kraju.

"Ukraina może walczyć sama z naszym europejskim wsparciem przez resztę tego roku i myślę, że Putin musi to wziąć pod uwagę" – powiedział Sikorski w wywiadzie udzielonym Fareedowi Zakarii w telewizji CNN.

Pytany, czy po rozmowie z sekretarzem stanu USA Marco Rubio uważa, że Ukraina otrzyma gwarancje bezpieczeństwa od USA, Sikorski odparł, że najlepszą gwarancją dla Ukrainy jest jej prawie milionowa armia, stawiająca opór rosyjskiej agresji.

Radziu przestań pierd...ć....wbrew temu co może myślisz takie teksty czytają tez ludzie rozumni więc nie pitol ...
a pomyślałeś ilu do końca roku zginie cywili ...ilu młodych żołnierzy?
'ukraińska armia'?...z ciągłą rosnącą ilością dezercji?...'milionowa armia'?
gościu zejdź na ziemię i poczytaj nawet polskie wydanie czasopisma poświęconego wojskowości ...

20% ?jesteś pewny że 20% ? ....ty myślisz że im zależy na całkowitym zajęciu Ukrainy? ...to co było dla nich najważniejsze mają ...Krym i jego czarnomorski port nad którym mają całkowitą kontrolę...
~~Trudno nadążyć niezalogowany
23 lutego 2025r. o 19:58
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Do tej pory, każdy kto tylko zasugerował, że Ukraina może przegrać wojnę - od razu miał łatkę "ruskiej onucy".

Brednie wypisujesz!!
Każdy kto popiera Putina , który rozpoczął wojnę z Ukrainą nazywany jest RUSKĄ ONUCĄ!

Was na tej Ukrainie nie uczą czytania ze zrozumieniem?
Gdzie ja niby popieram Putina?
Napisałem, że Ukraina przegrywa (i ostatecznie przegra), a to fakt, a nie popieranie Putina

Kogoś popierasz?
Trudno za Tobą nadążyć ;)
~~Oliwkowozielony Lubczyk niezalogowany
23 lutego 2025r. o 20:03
Do okopów to niech Radek wyśle Tadka a Donald Michała, taka winna być KOlej rzeczy jeśli chodzi o kontyngent z Polski
~~ niezalogowany
23 lutego 2025r. o 20:10
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Do tej pory, każdy kto tylko zasugerował, że Ukraina może przegrać wojnę - od razu miał łatkę "ruskiej onucy".

Brednie wypisujesz!!
Każdy kto popiera Putina , który rozpoczął wojnę z Ukrainą nazywany jest RUSKĄ ONUCĄ!

Napisałem, że Ukraina przegrywa (i ostatecznie przegra), a to fakt, a nie popieranie Putina

WY macie problem ze zrozumieniem tekstu??
Gdzie ja napisałem , że popierasz Putlera??

Powtórzę . Każdy kto popiera Putina , który rozpoczął wojnę z Ukrainą nazywany jest RUSKĄ ONUCĄ!

Przeliterować czy zrozumiałeś??
~~ niezalogowany
23 lutego 2025r. o 20:11
qwax_ napisał(a):

Brednie wypisujesz!!

WY macie problem ze zrozumieniem tekstu??
Gdzie ja napisałem , że popierasz Putlera??

Powtórzę . Każdy kto popiera Putina , który rozpoczął wojnę z Ukrainą nazywany jest RUSKĄ ONUCĄ!

Przeliterować czy zrozumiałeś??
~~Gutenberg niezalogowany
23 lutego 2025r. o 21:01
A możesz to napisać tłustym drukiem?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
23 lutego 2025r. o 21:25

''– Jestem gotowy ustąpić z urzędu prezydenta, jeśli przyniesie to pokój na Ukrainie lub doprowadzi do przyjęcia kraju do NATO – oświadczył w niedzielę na konferencji prasowej Wołodymyr Zełenski, cytowany przez portal Ukraińska Prawda.''

;D
czysta demagogia ...
a może to że wdzi co się szykuje a wystarczająco jest ''napasiony '' i teraz świruje jaki to on ''cacy''...
a ''warunkiem'' ma być przyjęcie do NATO?
DOBRZE WIE ŻE NA TO NIE MA SZANS WIĘC ROBI Z SIEBIE TYLKO PAJACA...;D
kto to kupi?...tylko bezrozumny naiwniak...
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza