~~Lipco napisał(a): Kurde my jesteśmy naprawdę największymi frajerami w Europie. Płacimy 50ml dolarow za starlinki a nie mamy za co odbudować terenów popowodziowych. Ludzie zostali sami bez pomocy a my płacimy za kraj który się bawi.
Kurde przecież ten rząd powinien być postawiony pod sad.
Trump widząc co się dzieje w USA robi porządek z wydawaniem dolarów niepotrzebnie poza granicami ale nasze elyty i ich zielone mózgi tego nie rozumieją. Najdziwniejsze jest to jak wiele ludzi uwierzyła w tą całą czerono zielona unijna propagandę.
~~Lipco napisał(a): Czytałem dziś na jednym z portali wypowiedź przedsiębiorcy że jak się zakończy wojna to możemy spodziewać się napływu mezdzczyzn do Polski i ze to będzie zbawien dla naszej gospodarki bo napłynie siła robocza. Ja się pytam do czego ta siła robocza? Do rabunków i napadów? Wpuszczamy do kraju kogo popadnie i robimy z własnego podwórka wielki syf. Syf ktorego nie można posprzątać. To po co taki przedsiębiorca ma firmę plotę ogrodzona i i ochronę na zakładzie? Przecież wg ich myślenia to powinno być otwarte i niech każdy sobie wchodzi robi u niego na zakładzie co chce.
Do czego to zmierza. To zaczyna być coraz straszniejsze vo się dzieje
~~Kupiłem nick napisał(a): Buraczkowa Miesiącznica.
Hmmm chyba nie zrozumiałeś/aś mojego sarkazmu.
To napisze inaczej.
Na 100 czarnoskórych naukowców może 6 pracuje a reszta kręci lewe interesy.
~~Lipco napisał(a): Daj usuwa się niewygodne komentarze. Dlaczego redakcja nie dopuszcza wolności słowa?
A czemu tak pisze? Za małe literki na klawiaturze telefonu.
Do redakcji. Jak ludzie mają poznać prawdę skoro jeśli napisze się coś co jest nie po waszej myśli to usuwacie? Przecież jesteście tacy postępowi i nowocześni i wolność słowa jest dla was priorytetem? W ciągu godziny usunęliście z 4 razy moje posty. Czyli nie wolno mówić prawdy. Trzeba poszeżać propagandę