Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ukraina przegrywa wojnę, a Biały Dom maluje się na czerwono [OPINIA]
~~Bracia Rosjanie niezalogowany
13 marca 2025r. o 8:38
~~Lipco napisał(a): Kurde my jesteśmy naprawdę największymi frajerami w Europie. Płacimy 50ml dolarow za starlinki a nie mamy za co odbudować terenów popowodziowych. Ludzie zostali sami bez pomocy a my płacimy za kraj który się bawi.
Kurde przecież ten rząd powinien być postawiony pod sad.
Trump widząc co się dzieje w USA robi porządek z wydawaniem dolarów niepotrzebnie poza granicami ale nasze elyty i ich zielone mózgi tego nie rozumieją. Najdziwniejsze jest to jak wiele ludzi uwierzyła w tą całą czerono zielona unijna propagandę.

W tą propagandę uwierzyło w Polsce tylko 70% ludzi . Reszta nie wierzy .Nie wierzy że księża gwałcą małe dzieci , że ziemia jest płaska , że pieniądze się zarabia , że niczego nie ma za darmo .
Ciemna ciemnota .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lipco niezalogowany
13 marca 2025r. o 11:29
Dlaczego usuwanie ciągle moje komentarze? Dlatego że nie sa takie jak uważacie w redakcji? Dlatego ze pytanie ktore zadałem jest zbyt oczywiste dla każdego który w głowie ma minimalny poziom rozumu? A bo nie powielam propagandy telewizyjno internetowej? Wolność słowa?! Można mówić tylko to co mi pasuje. Oj redaktorzy
~~Ihor niezalogowany
13 marca 2025r. o 12:14
~~Lipco napisał(a): Czytałem dziś na jednym z portali wypowiedź przedsiębiorcy że jak się zakończy wojna to możemy spodziewać się napływu mezdzczyzn do Polski i ze to będzie zbawien dla naszej gospodarki bo napłynie siła robocza. Ja się pytam do czego ta siła robocza? Do rabunków i napadów? Wpuszczamy do kraju kogo popadnie i robimy z własnego podwórka wielki syf. Syf ktorego nie można posprzątać. To po co taki przedsiębiorca ma firmę plotę ogrodzona i i ochronę na zakładzie? Przecież wg ich myślenia to powinno być otwarte i niech każdy sobie wchodzi robi u niego na zakładzie co chce.
Do czego to zmierza. To zaczyna być coraz straszniejsze vo się dzieje

Jestem tutaj dopiero 5 miesięcy , a lepiej PiSzę od ciebie .Dlaczego tak kaleczysz swój język ?
~~Kupiłem nick niezalogowany
13 marca 2025r. o 12:27
Buraczkowa Miesiącznica.
Hmmm chyba nie zrozumiałeś/aś mojego sarkazmu.
To napisze inaczej.
Na 100 czarnoskórych naukowców może 6 pracuje a reszta kręci lewe interesy.
~~Lipco niezalogowany
13 marca 2025r. o 12:29
Daj usuwa się niewygodne komentarze. Dlaczego redakcja nie dopuszcza wolności słowa?
A czemu tak pisze? Za małe literki na klawiaturze telefonu.
Do redakcji. Jak ludzie mają poznać prawdę skoro jeśli napisze się coś co jest nie po waszej myśli to usuwacie? Przecież jesteście tacy postępowi i nowocześni i wolność słowa jest dla was priorytetem? W ciągu godziny usunęliście z 4 razy moje posty. Czyli nie wolno mówić prawdy. Trzeba poszeżać propagandę
~~Lipco niezalogowany
13 marca 2025r. o 12:30
~~Kupiłem nick napisał(a): Buraczkowa Miesiącznica.
Hmmm chyba nie zrozumiałeś/aś mojego sarkazmu.
To napisze inaczej.
Na 100 czarnoskórych naukowców może 6 pracuje a reszta kręci lewe interesy.

Zrozumiałem idealnie. Moja wypowiedź też była sarkazmem. Ale co z tego jak nas usunęli
~~jan niezalogowany
13 marca 2025r. o 12:47
nie można żałować ukraińców, oni ofiar rzezi wołyńskiej nie żałowali
~~Jasiu niezalogowany
13 marca 2025r. o 12:56
~~Lipco napisał(a): Daj usuwa się niewygodne komentarze. Dlaczego redakcja nie dopuszcza wolności słowa?
A czemu tak pisze? Za małe literki na klawiaturze telefonu.
Do redakcji. Jak ludzie mają poznać prawdę skoro jeśli napisze się coś co jest nie po waszej myśli to usuwacie? Przecież jesteście tacy postępowi i nowocześni i wolność słowa jest dla was priorytetem? W ciągu godziny usunęliście z 4 razy moje posty. Czyli nie wolno mówić prawdy. Trzeba poszeżać propagandę

,,A czemu tak pisze? Za małe literki na klawiaturze telefonu. ''
Rozumiem , taka twoja praca , za to ci płacą . Ale ktoś na forum te bazgroły czyta , pisz z tableta, albo z laptopa , czytaj przed kliknięciem,,opublikuj", kup okulary , jest wiele opcji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza