~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobury Czarny napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): straszą nas mobilizacją ,straszą nas wojną a ja bym tylko zapytał o jedno...
za kogo Polacy mieliby umierać ?
co przyniosła Polsce śmierć polskich żołnierzy w Afganistanie?
to pytanie -kolejne- które pozostanie bez odpowiedzi...
Ty jesteś normalny jak to za kogo ,uważasz ,że morderca Putin poprzestanie na Ukrainie , rozochocony pójdzie o wiele dalej nie wiadomo czy na Polsce się zatrzyma .A ruski agent zaczesany wcale mu w tym nie przeszkodzi ..Tusk powiedział znamienite słowa ,czy to jest normalne żeby Unia licząca 500 milionów ludzi prosiła 300 milionowy kraj żeby obronił nas przed 140 milionowym krajem .
Poważnie? A gdzie teraz jest ten wojenny front? Na linii Bugu? Czy od 3 lat wojna trwa praktycznie na wschodzie Ukrainy?
Więc o jakim tym zajmowaniu kolejnych państwa bredzisz?
Ja myślę,że jednak zaatakuję Polskę i dojdzie aż do Zgorzelca.Na Kremlu, dzięki swoim ruskim onucom,na pewno wiedzą o dwóch bolesławieckich rusofobach,Dariuszu i Bernardzie.
A samozwańczy , honorowy konsul Rosji w Bolesławcu , mieszka na Dolnych Młynach, i ma się dobrze.