Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ukraina przegrywa wojnę, a Biały Dom maluje się na czerwono [OPINIA]
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
19 marca 2025r. o 6:58
no ciekawe ...
ja wiem że to kopia ...;D

dlatego w odpowiedzi wkleiłem inny ,przeciwny materiał...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
19 marca 2025r. o 7:07
~~Szarawozielony Sit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Janusz z Dolnych Młynów napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): no i sprawa się rypła...
trybunał orzekł że Ukraina jest winna masakry w Odessie w 2014 ...

ja teraz wyglądacie obrońcy UPAdliny?

Rosja ponosi G Ł Ó W N Ą odpowiedzialność za masowe zamieszki w Odessie 2 maja 2014 r., w wyniku których zginęło 48 osób. Taką decyzję wydał Europejski Trybunał Praw Człowieka (ETPC).

Sąd uznał, że wydarzenia te zostały sprowokowane przez rosyjską propagandę, a główną odpowiedzialność za destabilizację na Ukrainie ponosi Rosja.

„Przemocy towarzyszyło masowe rozpowszechnianie przez rosyjskie władze i media agresywnej, nacechowanej emocjonalnie dezinformacji na temat nowego rządu Ukrainy i zwolenników Majdanu” – stwierdzono w orzeczeniu sądu.

ETPC opisał także ogólny kontekst tamtych wydarzeń – ucieczkę prezydenta Wiktora Janukowycza, aneksję Krymu przez Rosjan, sprowokowanie przez Rosję tzw. secesji części dwóch obwodów w Donbasie itp. Sąd zwrócił uwagę, że napięcie w Odessie znacznie wzrosło po 19 lutego 2014 r., kiedy grupa zwolenników Majdanu zebrała się w pobliżu budynku obwodowej administracji państwowej, gdzie wraz z dziennikarzami zostali pobici przez najętych przez Rosję chuliganów tzw. „tituszki” w obecności policji.

Źródło ???

Europejski Trybunał Praw Człowieka
~~pinochet niezalogowany
19 marca 2025r. o 7:09
~~Szarawozielony Sit napisał(a): ~~Janusz z Dolnych Młynów napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): no i sprawa się rypła...
trybunał orzekł że Ukraina jest winna masakry w Odessie w 2014 ...

ja teraz wyglądacie obrońcy UPAdliny?

Rosja ponosi G Ł Ó W N Ą odpowiedzialność za masowe zamieszki w Odessie 2 maja 2014 r., w wyniku których zginęło 48 osób. Taką decyzję wydał Europejski Trybunał Praw Człowieka (ETPC).

Sąd uznał, że wydarzenia te zostały sprowokowane przez rosyjską propagandę, a główną odpowiedzialność za destabilizację na Ukrainie ponosi Rosja.

„Przemocy towarzyszyło masowe rozpowszechnianie przez rosyjskie władze i media agresywnej, nacechowanej emocjonalnie dezinformacji na temat nowego rządu Ukrainy i zwolenników Majdanu” – stwierdzono w orzeczeniu sądu.

ETPC opisał także ogólny kontekst tamtych wydarzeń – ucieczkę prezydenta Wiktora Janukowycza, aneksję Krymu przez Rosjan, sprowokowanie przez Rosję tzw. secesji części dwóch obwodów w Donbasie itp. Sąd zwrócił uwagę, że napięcie w Odessie znacznie wzrosło po 19 lutego 2014 r., kiedy grupa zwolenników Majdanu zebrała się w pobliżu budynku obwodowej administracji państwowej, gdzie wraz z dziennikarzami zostali pobici przez najętych przez Rosję chuliganów tzw. „tituszki” w obecności policji.

Źródło ???

Brukselska Prawda
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
19 marca 2025r. o 7:23
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no ciekawe ...

Też wiem że to kopia, dlatego proszę gościa o podanie źródła (adresu gdzie mogę o tym przeczytać) tych rewelacji.
~~Jurek niezalogowany
19 marca 2025r. o 7:29
~~Szarawozielony Sit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no ciekawe ...

Też wiem że to kopia, dlatego proszę gościa o podanie źródła (adresu gdzie mogę o tym przeczytać) tych rewelacji.

Europejski Trybunał Praw Człowieka , Bernard z szelmowskim uśmiechem kasuje posty z linkami . Jesteś tu tak długo że powinieneś wiedzieć .
19 marca 2025r. o 7:40
to miękiszon ...;D
sam widzisz jakie ma opory...

ja wkleiłem materiał oparty o raport międzynarodowej instytucji...
siedzą w niej przedstawiciele 26 państw jako główni przedstawiciele bo sama instytucja zrzesza w wiele więcej (nie pamiętam ile) państw współpracujących...

ja osobiście uważam że AI robi o wiele więcej niż przereklamowane i zdominowane ''lobbystami'' ONZ...
19 marca 2025r. o 7:43
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Sit napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec

Europejski Trybunał Praw Człowieka , Bernard z szelmowskim uśmiechem kasuje posty z linkami . Jesteś tu tak długo że powinieneś wiedzieć .

WPISZ KILKA KROPEK ,KILKA RAZY KLIKNIJ SPACJĘ I PÓJDZIE... ;D
najważniejsze jest w 'http' które często trzeba podzielić...
sprawdziłem...;D
~~Folia aluminiowa niezalogowany
19 marca 2025r. o 7:44
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): to miękiszon ...;D
sam widzisz jakie ma opory...

ja wkleiłem materiał oparty o raport międzynarodowej instytucji...
siedzą w niej przedstawiciele 26 państw jako główni przedstawiciele bo sama instytucja zrzesza w wiele więcej (nie pamiętam ile) państw współpracujących...

ja osobiście uważam że AI robi o wiele więcej niż przereklamowane i zdominowane ''lobbystami'' ONZ...

Gdzie ruska onuco wkleiłeś ten materiał , oporów nie miała twoja żona jak wróciłeś od kochanki ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza