~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Sit napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no ciekawe ...
ja wiem że to kopia ...;D
dlatego w odpowiedzi wkleiłem inny ,przeciwny materiał...
Też wiem że to kopia, dlatego proszę gościa o podanie źródła (adresu gdzie mogę o tym przeczytać) tych rewelacji.
Europejski Trybunał Praw Człowieka , Bernard z szelmowskim uśmiechem kasuje posty z linkami . Jesteś tu tak długo że powinieneś wiedzieć .
kilka kliknięć w link...kropeczki, spacja i pójdzie...
sprawdziłem...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ''Unia Europejska planuje wykluczyć USA, Wielką Brytanię i Turcję z nowego funduszu zbrojeniowego o wartości 150 mld euro, jeśli nie podpiszą one umów obronnych z Brukselą - podaje "Financial Times".
Fundusz ma być dostępny tylko dla firm zbrojeniowych z UE oraz z krajów trzecich, które zawarły porozumienia obronne z Unią.''
nich ''yankee'' sobie zaczną handelek z Hondurasem...;D
~~ napisał(a): To wy jak widać macie problem ze zrozumieniem czytanego tekstu. Broń ma być produkowana z funduszy europejskich które zasilą EUROPEJSKIE zakłady. Nie spoza Unii czyli USA tylko EUROPEJSKIE.
~~Jasio napisał(a): Nikt nie broni polskim. Tylko jakie mają zdolności produkcyjne?
Co mogą wyprodukować? Z czego jak już mówi się o tym że mają braki materiałowe.