Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy Sławomir Mentzen biegiem ucieknie z bolesławieckiego rynku?
~~Zszarzały Kuflik niezalogowany
14 marca 2025r. o 12:22
Aż wam szczęki opadną , jak zobaczycie frekwencję i owacyjne przyjęcie Mentzena w Bolesławcu. Dość starych tetryków , złodziei i kłamców w polityce. Czas na zmiany. A po tym co zrobił Mentzen , jako jedyny z kandydatów , we Lwowie , ma mój głos i głos całej gromady mojej rodziny i przyjaciół.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudobrązowa Kolendra niezalogowany
14 marca 2025r. o 12:23
~~Mateusz napisał(a): Jebać waszą Pisowska redakcję tfuuuu

:D słuszna uwaga :)))))))))))))))))))))
~~Kawowy Kokornak niezalogowany
14 marca 2025r. o 12:25
~~Rudobrązowa Kolendra napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mateusz napisał(a): Jebać waszą Pisowska redakcję tfuuuu

:D słuszna uwaga :)))))))))))))))))))))

Nie do końca, ta redakcja nie ma nic wspólnego z PiS
~~Norbert niezalogowany
14 marca 2025r. o 12:27
Mentzen to jedyny kandydat, który organizuje otwarte spotkania z wyborcami w każdym powiecie w Polsce.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 marca 2025r. o 12:32
Mar Mar..... napisał(a):
Ktoś napisał: ~~taknie napisał(a): Czy redaktorzy bolec.info przestaną manipulować?
TAK
NIE

Redaktorzy Bolec.Info chcieli zadać kilka pytań kandydatowi - niestety nie ma na to czasu ;-)

proszę zapytać ojca jak zareagował śmieszny ''ochroniarz'' Brauna kiedy chciałem temu zadać pytanie...
proszę popytać jak ''ochroniarz'' reagował w chamski wręcz sposób odganiając ojca kiedy chciał zrobić jakieś fotki...

śmieszny łysy pajac który myślał że mnie wystraszy machają łapkami...;D
żaden ''politykier'' nie wda się w otwartą dyskusję z tymi którzy pojawią się na takim spotkaniu...

głupie tłumaczenia że się nie ma czasu to robienie z ludzi idio.t.ów...
Braun miał czas na ponad godzinny monolog jaki ze sobą prowadził? ...zadawał sam sobie pytania i sam na nie odpowiadał a dla zebranych miał ''ofertę'' na trzy pytania? ;D
~~Butelkowe Parzydło niezalogowany
14 marca 2025r. o 12:39
~~Uczeń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): A wasza to oddanie resztek Polski pod "władanie" Niemców?
I po co im była II wś. Wystarczyło pomachać markami i byście ją za free oddali

Puknij się w ten pusty łeb , Dzięki Niemcom miliony Polaków którzy tam pracowali i pracują dorobili się pięknych domów ,samochodów ,otworzyli w Polsce firmy bo mieli pieniądze na kapitał początkowy .A wy dostaniecie od Putina Wołgę ale do przepłynięcia .

,, Dzięki Niemcom " przez dziesiątki lat odbudowywaliśmy Polskę ze zniszczeń wojennych , ponieśliśmy straty terytorialne , ludnościowe etc. Lista podziękowań jest ogromna .

klękaj i rób lod@
~~Butelkowe Parzydło niezalogowany
14 marca 2025r. o 12:40
druga tura bez bążura!!
~~AFD niezalogowany
14 marca 2025r. o 12:45
~~Zszarzały Kuflik napisał(a): Aż wam szczęki opadną , jak zobaczycie frekwencję i owacyjne przyjęcie Mentzena w Bolesławcu. Dość starych tetryków , złodziei i kłamców w polityce. Czas na zmiany. A po tym co zrobił Mentzen , jako jedyny z kandydatów , we Lwowie , ma mój głos i głos całej gromady mojej rodziny i przyjaciół. Bolesławiec language classes

Żeby zostać Prezydentem nie wystarczy 20 % poparcia oszołomów myślących ,że jak wygra Mentzen to nikt nie będzie musiał pracować , gwałciciele zostaną szczęśliwymi ojcami ,żydzi będą pogonieni do Izraela .Służba zdrowia będzie tylko dla bogatych ,biedni będą zdychać pod płotem ,ZUS do likwidacji .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza