~~POPIS napisał(a): Słychać wycie w POPIS - znakomicie. Doskonale wiecie że w drugiej turze wygra z Rafauem.
Marzy wam sie wersja Rumuńska, gdzie lidera opozycji odsunięto od wyborów
~~Bolec napisał(a): W Bolcu postkomuna ale jak to mój poprzednik napisał druga tura bez bonzura.
Co to za ludzie w tej Polsce mieszkają że dziękują niemcowi za odbudowe Polski i nowe domy? brak nauki historii masakra to jakiś hejt przedwyborczy niemiecki
~~idi na uj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolec napisał(a): W Bolcu postkomuna ale jak to mój poprzednik napisał druga tura bez bonzura.
Co to za ludzie w tej Polsce mieszkają że dziękują niemcowi za odbudowe Polski i nowe domy? brak nauki historii masakra to jakiś hejt przedwyborczy niemiecki
To podziękuj ruska onuco Kacapom ,,że nie mieszkasz w ziemiance na Syberii ,ja nigdy nie przepracowałem jednego dnia w Niemczech ,ale widzę ilu młodych ludzi pracujących za zachodnią granicą buduje w Polsce nowe domy i żyją w dobrobycie .
~~POPIS napisał(a): Słychać wycie w POPIS - znakomicie. Doskonale wiecie że w drugiej turze wygra z Rafauem.
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~POPIS napisał(a): Słychać wycie w POPIS - znakomicie. Doskonale wiecie że w drugiej turze wygra z Rafauem.
nam sie marza normalne uczciwe wybory....
ale pis zadbal aby takie nie byly - neo-krs, manowska, pkw itp.....