Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy Sławomir Mentzen biegiem ucieknie z bolesławieckiego rynku?
~~Fioletowobiała Cebula niezalogowany
14 marca 2025r. o 12:55
~~POPIS napisał(a): Słychać wycie w POPIS - znakomicie. Doskonale wiecie że w drugiej turze wygra z Rafauem.
Marzy wam sie wersja Rumuńska, gdzie lidera opozycji odsunięto od wyborów

Konfa-PO jedno zło
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~idi na uj niezalogowany
14 marca 2025r. o 12:59
~~Bolec napisał(a): W Bolcu postkomuna ale jak to mój poprzednik napisał druga tura bez bonzura.
Co to za ludzie w tej Polsce mieszkają że dziękują niemcowi za odbudowe Polski i nowe domy? brak nauki historii masakra to jakiś hejt przedwyborczy niemiecki

To podziękuj ruska onuco Kacapom ,,że nie mieszkasz w ziemiance na Syberii ,ja nigdy nie przepracowałem jednego dnia w Niemczech ,ale widzę ilu młodych ludzi pracujących za zachodnią granicą buduje w Polsce nowe domy i żyją w dobrobycie .
22745
oprych
14 marca 2025r. o 13:02
~~idi na uj napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolec napisał(a): W Bolcu postkomuna ale jak to mój poprzednik napisał druga tura bez bonzura.
Co to za ludzie w tej Polsce mieszkają że dziękują niemcowi za odbudowe Polski i nowe domy? brak nauki historii masakra to jakiś hejt przedwyborczy niemiecki

To podziękuj ruska onuco Kacapom ,,że nie mieszkasz w ziemiance na Syberii ,ja nigdy nie przepracowałem jednego dnia w Niemczech ,ale widzę ilu młodych ludzi pracujących za zachodnią granicą buduje w Polsce nowe domy i żyją w dobrobycie .

To może by tak pomyśleć by dobrobyt był z pracy w Polsce a nie Niemczech.
Czy to za trudne do pomyślenia?
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
14 marca 2025r. o 13:03
~~POPIS napisał(a): Słychać wycie w POPIS - znakomicie. Doskonale wiecie że w drugiej turze wygra z Rafauem.

nam sie marza normalne uczciwe wybory....
ale pis zadbal aby takie nie byly - neo-krs, manowska, pkw itp.....
~~Brawo PiS niezalogowany
14 marca 2025r. o 13:11
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~POPIS napisał(a): Słychać wycie w POPIS - znakomicie. Doskonale wiecie że w drugiej turze wygra z Rafauem.

nam sie marza normalne uczciwe wybory....
ale pis zadbal aby takie nie byly - neo-krs, manowska, pkw itp.....

Tylko PiS, brawo PiS!!!
~~Autor niezalogowany
14 marca 2025r. o 13:12
Tępy, propagandowy artykuł. Widać jaką partie wspiera autor. Ciekawe co napisze o tęczowym Bonżurze który zaprsza na swoje spotkania tylko partyjnych działaczy. A i programu nie ma swojego bo kopiuje postulaty Mentzena.
~~Zielonkawobłękitna Bakopa niezalogowany
14 marca 2025r. o 13:17
Kazdy na każdego "wyjeżdża" co boicie się konkurenta i już go w zarodku przekreślacie? - o co zakład że on wygra? i was nauczy rozumu
~~Prawda w oczy kole niezalogowany
14 marca 2025r. o 13:20
Lepszy tęczowy Bonżur niż,kto inny , przynajmniej jest inteligentny, mądry, sympatyczny.Oczywiscie ,co niektórych w oczy kole, jakim jest wspaniałym człowiekiem -ale kto ma kompleksy,to będzie je miał...,nie dorównaja Bonżurowi,bo są za słabi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza