Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
~~ha ha niezalogowany
7 godz. 9 min. temu
~~Sopot Pamiętamy Donaldzie napisał(a): Z Putinem to ja miałem romans na molo . I żaden pełok mi tego nie zabierze.

Faktycznie widziałem jak Tusk Putina od tyłu posuwa .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotordzawa Margerytka niezalogowany
7 godz. 0 min. temu
~~5 faszysty napisał(a): Popieram Mencena Polską Pocztę sprzedać, ZUS zlikwidować ,wstrzymać 13 i 14 emerytury .Leczenie ma być prywatne ,lasy sprywatyzować i na grzyby będziemy jeździć do Niemiec i Czech .A zapomniał bym po pierwsze wyjść z Unii .Założyć pakt z AfD i Putinem .!

Na tym forum to sami kłamcy, słychać skowyt lewaków.
Nie słyszażem żeby Mentzen o czym takim mówił w swojej kampanii, za to Tusk już wszystko sprzedaje zaczął od PKP KARGO, URSUSA, przyjdzie czas na likwidację Turoszowa i sprzedaż KGHM i Lasłw Państwowych.
Mentzen chce zachować strategiczne gałęzie przemysłu dla Polski.
Nie straszcie KONFEDERACJĄ bo to nie jest PiS który ręka w rękę z PO zamykał nasze firmy a w czasach rzekomej pandemii chcieli rozwalić małe firmy i zakłady usługowe.
Mój głos dostanie właśnie Mentzen, a lewaki niech sobie skomlą.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
6 godz. 44 min. temu

„Lasy powinny być prywatne, a nie państwowe” - powiedział Sławomir Mentzen, poseł Konfederacji i lider partii Nowa Nadzieja w rozmowie z podróżnikiem Wojciechem Cejrowskim.

Nigdy szczegółowo nie badałem instytucji Lasów Państwowych, mogę tu być laikiem, ale co do zasady wolałbym – i kiedyś tak było, że lasy były prywatne. Lasy prywatne miały się znacznie lepiej niż państwowe

— stwierdził Mentzen.
kłamstwo?
poczytaj jego ''program'' a wtedy innym zarzucaj kłamstwa...
poczytaj o tym jak chce ten kraj utopić w kryptowalutach ,jak oszukuje na akcjach swojej ''spółeczki'' kiedy ta lecie obecnie na łeb na szyję...

a mnie idzie dobrze ..ZAKSA Forever!!!!!!
ole,ole oleeeeeee...;D
~~Bakłażanowy Powój niezalogowany
5 godz. 34 min. temu
Silna ,bogata Polska. Program: 1) Suwerenność 2) Silna armia 3) Bezpieczne granice 4) Silna gospodarka 5) Niskie i proste podatki 6) Zatrzymanie lewicowej ideologii 7) Obrona wolności słowa 8) Wolność osobista 9) Odrzucenie Zielonego Ładu. 10) Bezpieczeństwo energetyczne 11) Obrona polskiego rolnictwa 12) Nie dla polskiego wojska na Ukrainie 13) Nowoczesna infrastruktura 14) Ograniczenie biurokracji 15) Obrona gotówki 16) Usprawnienie sądownictwa 17) Lepsza edukacja 18) Wydajna ochrona zdrowia 19) Uwolnienie kryptowalut 20) Koniec walki z kierowcami. Kto ukończył szkołę ten zrozumie.
~~Kupiłem nick niezalogowany
5 godz. 24 min. temu
~~Bakłażanowy Powój napisał(a): Silna ,bogata Polska. Program: 1) Suwerenność 2) Silna armia 3) Bezpieczne granice 4) Silna gospodarka 5) Niskie i proste podatki 6) Zatrzymanie lewicowej ideologii 7) Obrona wolności słowa 8) Wolność osobista 9) Odrzucenie Zielonego Ładu. 10) Bezpieczeństwo energetyczne 11) Obrona polskiego rolnictwa 12) Nie dla polskiego wojska na Ukrainie 13) Nowoczesna infrastruktura 14) Ograniczenie biurokracji 15) Obrona gotówki 16) Usprawnienie sądownictwa 17) Lepsza edukacja 18) Wydajna ochrona zdrowia 19) Uwolnienie kryptowalut 20) Koniec walki z kierowcami. Kto ukończył szkołę ten zrozumie.

I jeszcze jak do tego by dorzucił Sławeczek
Legalną marihuanę
Legalna prostytucje
Legalne kasyna
Legalna eutanazja
Legalna aborcja
~~skorn niezalogowany
5 godz. 18 min. temu
Konfederacja będzie odrywać Jezusa z krzyży, oni nie chcą Żydów.
~~Kupiłem nick niezalogowany
5 godz. 8 min. temu
~~skorn napisał(a): Konfederacja będzie odrywać Jezusa z krzyży, oni nie chcą Żydów.

A ty myślisz że temu żydkowi chce się wisieć na tym krzyżu ? Chętnie by poszedł z Mentzenem na piwo
~~Jurek niezalogowany
5 godz. 6 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Konfederacja będzie odrywać Jezusa z krzyży, oni nie chcą Żydów.

A ty myślisz że temu żydkowi chce się wisieć na tym krzyżu ? Chętnie by poszedł z Mentzenem na piwo

Mija 12 godzina twojego tu bytu , pożegnaj się już . pa,pa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!