Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
~~Kupiłem nick niezalogowany
11 godz. 53 min. temu
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Konfederacja będzie odrywać Jezusa z krzyży, oni nie chcą Żydów.

A ty myślisz że temu żydkowi chce się wisieć na tym krzyżu ? Chętnie by poszedł z Mentzenem na piwo

Mija 12 godzina twojego tu bytu , pożegnaj się już . pa,pa.

To do mnie ???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~j23 niezalogowany
11 godz. 44 min. temu
~~skorn napisał(a): Konfederacja będzie odrywać Jezusa z krzyży, oni nie chcą Żydów.

Ty pijesz to co Jan ? Kto wam takich śmieci do głowy nakład ? Jak na razie to Trzaskowski walczy z krzyżem w Warszawie...
Byli tacy co pisali że Jan tylko piegowate :-)
10 godz. 44 min. temu
~~j23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Konfederacja będzie odrywać Jezusa z krzyży, oni nie chcą Żydów.

Ty pijesz to co Jan ? Kto wam takich śmieci do głowy nakład ? Jak na razie to Trzaskowski walczy z krzyżem w Warszawie...
Byli tacy co pisali że Jan tylko piegowate :-)

Czytaj ze zrozumieniem.
Kolorowy Rafałek ściągał krzyże razem z Jezusem
A Sławek będzie ściągał tylko samego Jezusa bo to Żyd
~~Beka niezalogowany
9 godz. 27 min. temu
Mentzen to Polskie nazwisko ?
~~Konfa niezalogowany
9 godz. 18 min. temu
~~5 faszysty napisał(a): Popieram Mencena Polską Pocztę sprzedać, ZUS zlikwidować ,wstrzymać 13 i 14 emerytury .Leczenie ma być prywatne ,lasy sprywatyzować i na grzyby będziemy jeździć do Niemiec i Czech .A zapomniał bym po pierwsze wyjść z Unii .Założyć pakt z AfD i Putinem .!

I zakazać a b o r c j i
9 godz. 17 min. temu
~~Beka napisał(a): Mentzen to Polskie nazwisko ?

Mentzen niemieckie nazwisko i on ma pochodzenie niemieckie … brat jego dziadka służył wermachcie może razem służył z Józefem Tuskiem dziadkiem Donalda Tuska.
9 godz. 16 min. temu
Mentzen nie ma zamiaru wstydzić się za nazistę w swojej rodzinie. Pojawiają się wątpliwości, czy rzeczywiście toruński polityk nie ma nic wspólnego ze swoim kontrowersyjnym przodkiem. Przypomnijmy sobie słynną "piątkę Konfederacji".
W obszernym wpisie na Twitterze Sławomir Mentzen tłumaczy się ze swojego niemieckiego pochodzenia. Brat jego dziadka „w trakcie wojny był w Wehrmachcie, Selbstschutzu i SA, a także znęcał się nad Polakami". Moment na takie rewelacje jest nieprzypadkowy, bo to właśnie podczas kampanii wyborczej politycy grali rodowodem Donalda Tuska, wyciągając mu dziadka z Wehrmachtu.
~~umorusany czajnik niezalogowany
9 godz. 8 min. temu
~~Beka napisał(a): Mentzen to Polskie nazwisko ?

Oczywiście że nie.

Co innego Sławomir Neumann z PO, to typowo polskie nazwisko.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.