Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rafał Trzaskowski odwiedzi Bolesławiec pierwszej dekadzie kwietnia
~~Ciemnofioletowa Dynia niezalogowany
27 marca 2025r. o 15:41
~~Burozielona Lawenda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawa Tygrysówka napisał(a): Trzaskowski ma mój głos! Ale najbardziej mnie cieszy że sutener nie wejdzie do drugiej tury ! Trzaskowski prezydentem za którego nie będzie się trzeba wstydzić jak za obecnego!

Polsce potrzebny jest strażnik żyrandola, mieliśmy Komorowskiego czas na Trzaskowskiego.

Tak tak dosyć ludzi, którzy przynoszą nam wstyd na świecie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnofioletowa Dynia niezalogowany
27 marca 2025r. o 15:43
~~nie wiem nic napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Burozielona Lawenda napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawa Tygrysówka napisał(a): Trzaskowski ma mój głos! Ale najbardziej mnie cieszy że sutener nie wejdzie do drugiej tury ! Trzaskowski prezydentem za którego nie będzie się trzeba wstydzić jak za obecnego!

Polsce potrzebny jest strażnik żyrandola, mieliśmy Komorowskiego czas na Trzaskowskiego.

A alfons ci nie odpowiada?

Brawo
~~Rdzawozłota Funkia niezalogowany
27 marca 2025r. o 20:09
Teraz wszystkie nogi na pokład idy do w uja
~~Konopny Dzwonek niezalogowany
27 marca 2025r. o 20:37
~~Bławatkowa Męczennica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ares napisał(a): Modlę się za Pana Tczaskowskiego niech mu anioły w niebie śpiewają i grają. AMEN

JPR...OLE.......

Przecież jemu bliżej do diabła niż do aniołów. Przecież to on kazał krzyże w urzędach wyrzucać.
Ale jak Polskę zostawi w spokoju to niech mu nawet anioły śpiewają i Św Piotr gra na trąbie.
Nie chcemy lewackiej Polski.
~~Szarożółta Sośnica niezalogowany
27 marca 2025r. o 22:03
~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Burozielona Lawenda napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawa Tygrysówka napisał(a): Trzaskowski ma mój głos! Ale najbardziej mnie cieszy że sutener nie wejdzie do drugiej tury ! Trzaskowski prezydentem za którego nie będzie się trzeba wstydzić jak za obecnego!

Tak tak dosyć ludzi, którzy przynoszą nam wstyd na świecie

Szykować spleśniałe pomidory...
~~Rafał niezalogowany
27 marca 2025r. o 22:37
,Tylko Rafałek !!!
~~Buraczkowy Złotlin niezalogowany
27 marca 2025r. o 23:02
Szuka frajerów.
~~Ala niezalogowany
28 marca 2025r. o 8:41
Ludzie rozumiejący sytuację w naszym kraju na pewno nie będą głosować na Trzaskowskiego. Potrafi bardziej kłamać niż Tusk Donald. Wpędziłby Polskę jeszcze w większą biedę .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza