~~Burozielona Lawenda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawa Tygrysówka napisał(a): Trzaskowski ma mój głos! Ale najbardziej mnie cieszy że sutener nie wejdzie do drugiej tury ! Trzaskowski prezydentem za którego nie będzie się trzeba wstydzić jak za obecnego!
Polsce potrzebny jest strażnik żyrandola, mieliśmy Komorowskiego czas na Trzaskowskiego.
~~nie wiem nic napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burozielona Lawenda napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawa Tygrysówka napisał(a): Trzaskowski ma mój głos! Ale najbardziej mnie cieszy że sutener nie wejdzie do drugiej tury ! Trzaskowski prezydentem za którego nie będzie się trzeba wstydzić jak za obecnego!
Polsce potrzebny jest strażnik żyrandola, mieliśmy Komorowskiego czas na Trzaskowskiego.
A alfons ci nie odpowiada?
Brawo
~~Bławatkowa Męczennica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ares napisał(a): Modlę się za Pana Tczaskowskiego niech mu anioły w niebie śpiewają i grają. AMEN
JPR...OLE.......
~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burozielona Lawenda napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawa Tygrysówka napisał(a): Trzaskowski ma mój głos! Ale najbardziej mnie cieszy że sutener nie wejdzie do drugiej tury ! Trzaskowski prezydentem za którego nie będzie się trzeba wstydzić jak za obecnego!
Tak tak dosyć ludzi, którzy przynoszą nam wstyd na świecie
Szykować spleśniałe pomidory...