Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rafał Trzaskowski odwiedzi Bolesławiec pierwszej dekadzie kwietnia
~~Cyklamenowa Bergenia niezalogowany
27 marca 2025r. o 10:35
Lubie czytac na internecie Bolec,Info ale jak widze ze Redaktorzy nie zwracaja uwagi jak tu piszacy obrazaj czlowieka ktorego nie znaja to mam dosc,Chyba zrezygnujemy z czytania i wchodzenia na ten portal,Milego dnia Panie redaktorzy,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sinawy Mieczyk niezalogowany
27 marca 2025r. o 10:44
~~Milioner Donald Tusk napisał(a): Na Sławku sama młodzież a na Dupciarza żelazny komuszy elektorat. Spotkanie POwinno odbywać się na Śluzowej tam jest przyszłość Rafała.

Wstyd! Obrzydliwe!
~~Burozielona Lawenda niezalogowany
27 marca 2025r. o 10:49
~~Złotawa Tygrysówka napisał(a): Trzaskowski ma mój głos! Ale najbardziej mnie cieszy że sutener nie wejdzie do drugiej tury ! Trzaskowski prezydentem za którego nie będzie się trzeba wstydzić jak za obecnego!

Polsce potrzebny jest strażnik żyrandola, mieliśmy Komorowskiego czas na Trzaskowskiego.
~~Trzaskowski niezalogowany
27 marca 2025r. o 10:54
~~Oooo napisał(a): Trzaskowski wygra, bo mądrość zwycięża, a nie ucieczka na hulajnodze i mówienie o zapięciu pasó zamiast odpowiadać na pytania. Brawo Trzaskowski!,,

Nie po to są te wybory abym odpowiadał na pytania , nasz cel, Polska lewicowa w UE.
~~Bławatkowa Męczennica niezalogowany
27 marca 2025r. o 10:57
~~Ares napisał(a): Modlę się za Pana Tczaskowskiego niech mu anioły w niebie śpiewają i grają. AMEN

JPR...OLE.......
~~ niezalogowany
27 marca 2025r. o 11:02
~~Cyklamenowa Bergenia napisał(a): Lubie czytac na internecie Bolec,Info ale jak widze ze Redaktorzy nie zwracaja uwagi jak tu piszacy obrazaj czlowieka ktorego nie znaja to mam dosc,Chyba zrezygnujemy z czytania i wchodzenia na ten portal,Milego dnia Panie redaktorzy,

Racja. Nie zwracają uwagi na to jak taki Jureczek z chamskim bratem z Ocic na zmianę obrażają tu ludzi których nie znają. Teraz jakaś ,,bergenia'' się tu żali tylko nie wiem w czyim imieniu pisze zaznaczając że ,,chyba zrezygnujemy z czytania''.
Skoro pisze w liczbie mnogiej to chyba to pozostałości z dawnych przekonań gdzie to mówiono ,,wy towarzysze''. ;]
Nie wygląda to na to że pisze to Polak bo żaden Polak nie będzie robił takich błędów.
~~nie wiem nic niezalogowany
27 marca 2025r. o 11:20
~~Burozielona Lawenda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawa Tygrysówka napisał(a): Trzaskowski ma mój głos! Ale najbardziej mnie cieszy że sutener nie wejdzie do drugiej tury ! Trzaskowski prezydentem za którego nie będzie się trzeba wstydzić jak za obecnego!

Polsce potrzebny jest strażnik żyrandola, mieliśmy Komorowskiego czas na Trzaskowskiego.

A alfons ci nie odpowiada?
~~Uuuu niezalogowany
27 marca 2025r. o 13:41
No i super! Zrozumieliście w końcu, że na Trzaskowskiego głosujemy! Tak trzymać,!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza