~~Zszarzała Jukka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowiany Judaszowiec napisał(a): Rozważny mądry bardzo wykształcony człowiek.Zawsze wie co powiedzieć i odpowiedzieć.Z kultura się odnoś do pytających. Nie ucieka na hulajnogach rowerach kochający syn Ojciec mąż . Będzie wzorowym prezydentem a takiego Polsce teraz potrzeba. Powodzenia!
Szczególnie wtedy kiedy sam o sobie powiedział dupiarz... A zawsze wie co powiedzieć bo tyle razy co zmienił zdanie pod dana potrzebę to już nikt nie zliczy. Ten gość powie wszystko co inni chcą usłyszeć. Gość ukrywa lewactwoz zielone łady, podległość niemcom... tylko o tym nie mówi bo wie że tego ludzie nie chcą. .i za to mojego głosu nie ma
~~młody wykształcony napisał(a): Dlaczego tyle tu wiejskich gumofilców, na naszym miastowym forum ? Czego to gnojarze?
~~Prawda napisał(a): U Mentzena,dla beki dzieciarnia w wiekszosci przyszła.Co ten uciekinier mógł zaoferować,same głubstwa,taka katarynka, wszędzie, gdzie jest,słowo w słowo klepie wyuczony tekst.On mógłby reprezentować naszą Ojczyznę w kraju i za granicą? Byłby to,,śmiech na sali,,!twoja ponownie mnie przeraziła. Jak masz tak samo w głowie to współczuję.
~~Kupiłem nick napisał(a): Przecież Rafałek z Warszawy to jest ukryty pedałowiec. Ludzie nie widzicie tego ??Po co piszesz i obrazasz kogos?Nie idz na spotkanie ale nie obrazaj,