Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Owszem, chowaliśmy butelki w krzakach...
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
przedwczoraj o 12:08
ta sonda jest idiotyczna. Chciałem zagłosować, że nie mam zdania. O tu tylko jedna odpowiedź. to chyba jeszcze z prima aprilis
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
przedwczoraj o 12:26
~~Bławatkowa Porzeczka napisał(a): Poidełko za darmo? Wariactwo za wszystko zapłacimy w rachunku za wodę.wodociagi to monopolista.

Wiesz jak uprzyjemni to korzystanie z Orlika, o ile mniej śmieci tam będzie, o ile mniej mikroplastiku ludzie dzięki temu wypiją?

Dopisane 02.04.2025r. o godz. 12:26:

~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): ta sonda jest idiotyczna. Chciałem zagłosować, że nie mam zdania. O tu tylko jedna odpowiedź. to chyba jeszcze z prima aprilis

To jest najlepsza sonda w historii Bolec.info : )

bobrzanie.pl
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
przedwczoraj o 12:28
wiem...
ale też wiem że na całej długości ulicy NIE MA ANI JEDNEGO!!!!!!! kosza na śmieci....
czy teraz może dziwić że idący do szkoły ''wyedukowani'' licealiści rzucają na trawniki zmięte papierki po bułkach i chipsach?
29
Bernard
przedwczoraj o 12:35
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): wiem...
ale też wiem że na całej długości ulicy NIE MA ANI JEDNEGO!!!!!!! kosza na śmieci....
czy teraz może dziwić że idący do szkoły ''wyedukowani'' licealiści rzucają na trawniki zmięte papierki po bułkach i chipsach?

Tutaj jest lista ludzi biorących pieniądze za reprezentowanie mieszkańców. Można sobie kogoś wybrać i poprosić o interwencję:
https://bolesławiec.pl/index.php?view=article&id=5526:radni-ix-kadencji&catid=2

bobrzanie.pl
~~Bolecnauta niezalogowany
przedwczoraj o 12:38
Czy ktoś ma jakieś wyrzuty sumienia? - jest takie powiedzenie tylko winny się tłumaczy?? Czy to jest jakiś sens rozgrzebywać stare sprawy. Ten temat już naprawdę nudzi
~~Gwizdu niezalogowany
przedwczoraj o 12:52
Ten elaborat bez podpisu autora jest nieważny.
~~Hejja niezalogowany
przedwczoraj o 13:19
znów prima aprilis ilez tych dni w roku bedxie
~~- kibic niezalogowany
przedwczoraj o 13:36
P. Sonia zjednala sobie łańcuch ludzkich serc i to jest ważniejsze od statuetki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza