~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): ta sonda jest idiotyczna. Chciałem zagłosować, że nie mam zdania. O tu tylko jedna odpowiedź. to chyba jeszcze z prima aprilis
~~Adam napisał(a):Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): ta sonda jest idiotyczna. Chciałem zagłosować, że nie mam zdania. O tu tylko jedna odpowiedź. to chyba jeszcze z prima aprilis
Sonda nie jest idiotyczna, a celowo tak skonstruowana, żeby pomimo pytania, była tylko jedna możliwość odpowiedzi. Artykuł jest bardzo dobry, w samo sedno trafia. Tylko trzeba czytać ze rozumieniem i czasami uaktywnić własne szare komórki.
~~Indygowy Dziewięćsił napisał(a): Pani Sonia to osoba bardzo roszczeniowa. Wszystko się jej należy. Muj szwagier wygrał zawody w wpierdzielaniu pierogów ( czemu on nie miał by też dostać nagrody).juz całkiem odleciałeś (as) ... żal serce ściska. chyba to piszesz o sobie no chyba że przedłużyl się u was prima aprilis. P. Soni do pięt nie dorastasz. Zmykam z tego portalu.
Tylko daj i daj .
Wstyd Pani Soniu
~~Żółtoszara Krwawnica napisał(a): Pozostaje zadać pytanie dlaczego żaden z podmiotów uprawnionych nie nominował od lat Pani Soni do nagrody? Przecież gdyby zwróciła się do jakiejkolwiek instytucji/stowarzyszenia to zrobiłoby to z czystym sumieniem.to świadczy o pokorze tej kobiety nie chodziła nie prosiła się nigdzie.. Co do tego jak ten wniosek był wypełniony z tego co słyszałem szukała pomocy w ratuszu Jakby miała dostać to by dostała i tyle w temacie. Po co drążyć sprawe nie ma już sensu..
Np Ziemia Bolesławiecka nie mogła tego zrobić? Przecież wystarczyło w dane zgłaszającego wpisać stowarzyszenie a nie Turzyniecką.