~~Szmaragdowozielona Kolczurka niezalogowany 26 kwietnia 2025r. o 8:11
Barbara Nowacka.
Nareszcie! Prokuratura postawiła zarzuty dla policjanta, który podczas protestów Strajku Kobiet z bardzo bliska i prosto w oczy użył wobec mnie gazu pieprzowego. Sprawa była ważna dla mnie symbolicznie - przemoc policji wobec protestujących kobiet trzeba ukarać. Domagałam się tego przez 4 lata, w imieniu nie tylko swoim, ale przede wszystkim wielu innych wówczas pokrzywdzonych.
To jedynie pierwszy krok. Ważne jest dla mnie prawo do bezpiecznej, legalnej aborcji. Jestem konsekwentna i dopilnuje żeby weszło w życie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.