~~Gajowy napisał(a): Jechałem dziś obok ZK nr 1 we Wrocławiu i słyszałem jak wszyscy tam śpiewali piosenkę „ rudy, rudy rudy rydz, mam na rydza chrapkę”.
~~Celestynowa Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gajowy napisał(a): Jechałem dziś obok ZK nr 1 we Wrocławiu i słyszałem jak wszyscy tam śpiewali piosenkę „ rudy, rudy rudy rydz, mam na rydza chrapkę”.
Oj Gajowy- będziesz tyrał mu gajówkę, ale na wolności:)
Zabił chłopa i 7 lat powinien dostać 15! Ludzie za bzdury dostają większe wyroki a ścierwo 7 lat za zabójstwo
K.etynie- jakie zabił? Jakie zabójstwo?? Ty normalny jesteś?? Zastanów się co wypisujesz!
~~Płomienisty Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Celestynowa Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gajowy napisał(a): Jechałem dziś obok ZK nr 1 we Wrocławiu i słyszałem jak wszyscy tam śpiewali piosenkę „ rudy, rudy rudy rydz, mam na rydza chrapkę”.
Oj Gajowy- będziesz tyrał mu gajówkę, ale na wolności:)
Zabił chłopa i 7 lat powinien dostać 15! Ludzie za bzdury dostają większe wyroki a ścierwo 7 lat za zabójstwo
K.etynie- jakie zabił? Jakie zabójstwo?? Ty normalny jesteś?? Zastanów się co wypisujesz!
Właśnie , ja tylko przejechałem kurę , nikogo nie zabiłem. A w Niemcach to zostałem wrobiony w kradzieże .
~~Ja napisał(a): Niech gnije za kratami jak najdłuzej
~~Janek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Niech gnije za kratami jak najdłuzej
Zgnijesz to ty z nienawiści i bólu d.py..
Podpisz się jak tak źle komuś życzysz, mądralo