Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pięć lat temu zabił rowerzystę - dostał siedem lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów
~~Jasiu niezalogowany
przedwczoraj o 20:22
~~Gajowy napisał(a): Jechałem dziś obok ZK nr 1 we Wrocławiu i słyszałem jak wszyscy tam śpiewali piosenkę „ rudy, rudy rudy rydz, mam na rydza chrapkę”.

Oj Gajowy- będziesz tyrał mu gajówkę, ale na wolności:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płomienisty Winobluszcz niezalogowany
wczoraj o 7:39
~~Celestynowa Fuksja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gajowy napisał(a): Jechałem dziś obok ZK nr 1 we Wrocławiu i słyszałem jak wszyscy tam śpiewali piosenkę „ rudy, rudy rudy rydz, mam na rydza chrapkę”.

Zabił chłopa i 7 lat powinien dostać 15! Ludzie za bzdury dostają większe wyroki a ścierwo 7 lat za zabójstwo

K.etynie- jakie zabił? Jakie zabójstwo?? Ty normalny jesteś?? Zastanów się co wypisujesz!
~~Kamilek niezalogowany
wczoraj o 7:44
~~Płomienisty Winobluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Celestynowa Fuksja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gajowy napisał(a): Jechałem dziś obok ZK nr 1 we Wrocławiu i słyszałem jak wszyscy tam śpiewali piosenkę „ rudy, rudy rudy rydz, mam na rydza chrapkę”.

Zabił chłopa i 7 lat powinien dostać 15! Ludzie za bzdury dostają większe wyroki a ścierwo 7 lat za zabójstwo
K.etynie- jakie zabił? Jakie zabójstwo?? Ty normalny jesteś?? Zastanów się co wypisujesz!

Właśnie , ja tylko przejechałem kurę , nikogo nie zabiłem. A w Niemcach to zostałem wrobiony w kradzieże .
~~Adam niezalogowany
wczoraj o 7:58
Kamil niewinny, 7 lat za przejechanie kury?
A Niemcy to sami kradną i na Polaków zganiają
~~Kamill niezalogowany
wczoraj o 9:48
Kamil ostatni raz temu "ukradł " w Niemczech w sklepie jakąś pierdołe z 8 lat temu - czy chełpi się chory psychicznie prokurator- ten "proces" to farsa, a wyrok zostablnie w całości uchylony w wyższej instanji. Także przestańcie pluć nienawiścią- tylko czekajcie na c.d., bo nastąpi....
~~Ja niezalogowany
wczoraj o 9:56
Niech gnije za kratami jak najdłuzej
~~Janek niezalogowany
wczoraj o 10:20
~~Ja napisał(a): Niech gnije za kratami jak najdłuzej

Zgnijesz to ty z nienawiści i bólu d.py..
Podpisz się jak tak źle komuś życzysz, mądralo
~~Jurek niezalogowany
wczoraj o 10:23
~~Janek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Niech gnije za kratami jak najdłuzej

Zgnijesz to ty z nienawiści i bólu d.py..
Podpisz się jak tak źle komuś życzysz, mądralo

Ja na twoim miejscu , to do ula wsadził bym sąd i prokuratora.

ps. Podpisz się Janek , mnie tu wszyscy znają , ciebie nikt.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza