~~Kamilek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomienisty Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Celestynowa Fuksja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gajowy napisał(a): Jechałem dziś obok ZK nr 1 we Wrocławiu i słyszałem jak wszyscy tam śpiewali piosenkę „ rudy, rudy rudy rydz, mam na rydza chrapkę”.
Oj Gajowy- będziesz tyrał mu gajówkę, ale na wolności:)
Zabił chłopa i 7 lat powinien dostać 15! Ludzie za bzdury dostają większe wyroki a ścierwo 7 lat za zabójstwo
K.etynie- jakie zabił? Jakie zabójstwo?? Ty normalny jesteś?? Zastanów się co wypisujesz!
Właśnie , ja tylko przejechałem kurę , nikogo nie zabiłem. A w Niemcach to zostałem wrobiony w kradzieże .
Z tego co mówią to teraz udaje niepoczytalnego i pewnie dlatego tylko dostał 7 lat. Dobrze doradza mu adwokat i psychiatra. Taki bohater a wariata teraz udaje, żeby nie siedzieć.
~~Kamil napisał(a):Ktoś napisał: ~~Józef napisał(a): A czy miał Ktoś z szanownych komentujących przypadek, że wpadł mu nagle czarny (lub nie czarny) , kot pod koła, czy inne zwierzę (kura) - w ciemnej nocy ? I co można było coś zrobić? Odpowiedzcie sobie sami.
To porównanie nie ma na celu porównywać człowieka do zwierzęcia- tylko do czasu ma reakcje!
Właśnie, Damian myślał że w nocy przejechał kurę , to się nie zatrzymał i pojechał dalej. Przejechana kura leżała w rowie , Damian proponował kolegom że im tą przejechaną kurę odda za 50 tysi, ale nikt z nich nie był zainteresowany . Obrażony na kolegów , pojechał se na 3 lata do Niemiec . A tam Niemcy , jak to oni, wrabiali niewinnego Damiana w kradzieże i inne występki. A on niewinny jest i po apelacji będziecie go niegodziwcy przepraszać .
~~Blond Kokorycz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kamil napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Józef napisał(a): A czy miał Ktoś z szanownych komentujących przypadek, że wpadł mu nagle czarny (lub nie czarny) , kot pod koła, czy inne zwierzę (kura) - w ciemnej nocy ? I co można było coś zrobić? Odpowiedzcie sobie sami.
To porównanie nie ma na celu porównywać człowieka do zwierzęcia- tylko do czasu ma reakcje!
Właśnie, Damian myślał że w nocy przejechał kurę , to się nie zatrzymał i pojechał dalej. Przejechana kura leżała w rowie , Damian proponował kolegom że im tą przejechaną kurę odda za 50 tysi, ale nikt z nich nie był zainteresowany . Obrażony na kolegów , pojechał se na 3 lata do Niemiec . A tam Niemcy , jak to oni, wrabiali niewinnego Damiana w kradzieże i inne występki. A on niewinny jest i po apelacji będziecie go niegodziwcy przepraszać .
Najgorsze, że nie ma w nim poczucia winy i pokory. Butny jest, arogancki i chamski, bo zawsze mu się udawało, a kesz robił swoje.
Nadszedł czas że kesz nie pomoże ,co by nie zrobił wyrok się w końcu uprawomocni jak nie tu to tam to tylko kwestia czasu tego nie uciszy ,a znajdą się tacy którzy popchną sprawę dalej do mediów.
~~Blond Kokorycz napisał(a): Jak nie dostanie większej kary niż dostał te 7 lat to sędzia, który orzekł taka śmieszną karę 7 lat pozbawienia wolności zostanie pośmiewiskiem na lata.
~~Tadeusz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Kokorycz napisał(a): Jak nie dostanie większej kary niż dostał te 7 lat to sędzia, który orzekł taka śmieszną karę 7 lat pozbawienia wolności zostanie pośmiewiskiem na lata.
Pośmiewiskiem zostaną wszyscy aninimowi i nieobiektywni hejterzy , nie znający lub nie chcący znać szczegółów tej sprawy.