Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki odwiedzi Bolesławiec
~~Brudnozielona Krokosmia niezalogowany
13 maja 2025r. o 1:18
~~Jasiu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~To nie tak napisał(a): Trzaskowski trzykrotnie "wylosował" ostatni głos w debacie tvp
Trzaskowski zna pytania z debaty w tvp, sztabowiec Trzaskowskiego nie zaprzecza
Są zarzuty wobec sztabowca Trzaskowskiego, chodzi o narkotyki

Otoczenie Nawrockiego to sami sutenerzy i kibole. Takie szumowiny się izoluje od zdrowej tkanki społecznej, a tu proszę Państwa Kaczy wpadł na to, że ich wywlecze z kraterów, wybierze z nich takiego, który wygląda najnormalniej, odzieje w garnitur, i każe ich skropić Wodą Brzozową. Wtedy nazywa ich “elitą PiS” i wystawi na prezydenta.

I dlatego powinien zostać prezydentem, jako sutener
odda twoja żonkę kibolom , zadowolony będzie każdy z nich
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~cały Rafau niezalogowany
13 maja 2025r. o 13:10
~~To nie tak napisał(a): Wszak rafau wygląda już gorzej od Bidena,
a tu jeszcze trzy tygodnie trzeba ustać

Ja już chcę do domu :(
~~To nie tak niezalogowany
13 maja 2025r. o 13:13
Za Onetem:
- "Sam prezydent Warszawy ogólnie wypadł jednak dość blado. Sprawiał wrażenie zmęczonego i nie do końca przygotowanego. Nie był w stanie jasno odpowiedzieć na pytanie Karola Nawrockiego, czy podpisze nominacje ambasadorskie dla Bogdana Klicha (Waszyngton) i Ryszarda Schnepfa (Rzym).
Widać to było też wyraźnie, gdy Magdalena Biejat zapytała go o to, kiedy Polacy będą mogli skorzystać m.in. z krótszego tygodnia pracy. Rafał Trzaskowski kluczył, tymczasem powinien wiedzieć..."
~~Alfons trojmiejski niezalogowany
13 maja 2025r. o 14:06
Nawrocki jest odklejonym sutenerem.
O Polityce i sprawach społecznych nie ma pojęcia lecz umie kraść, kłamać i oszukiwać. Jego celem jest żyć na koszt obywateli.
~~wikary niezalogowany
13 maja 2025r. o 15:29
''Proboszcz parafii pw. Matki Bożej Królowej Polski w Chojnicach (woj. pomorskie) ks. Janusz Chyła na portalu X podzielił się swoimi poglądami przed wyborami prezydenckimi.
"Katolik, który chce pozostać wierny wyznawanej wierze, nie może głosować na tego kandydata" — napisał i dołączył nagranie z kandydatem KO na prezydenta Rafałem Trzaskowskim. Polityk mówi na nim o ustawach wetowanych przez prezydenta Andrzeja Dudę i o tym, że to kobiety powinny decydować o swoim życiu i zdrowiu.''

Pieprzony katabas nic nie mówi o tym że nie popiera głosowania na mieszkaniowego oszusta i złodzieja Nowogrodzkiego.
Do kruchty klecho bo tam jest twoje miejsce a jak się nudzisz to załatw sobie kleryków ze Sosnowca.
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
13 maja 2025r. o 22:06
~~cały Rafau napisał(a):
Ktoś napisał: ~~To nie tak napisał(a): Wszak rafau wygląda już gorzej od Bidena,

~~cały Rafau napisał(a):
Ktoś napisał: ~~To nie tak napisał(a): Wszak rafau wygląda już gorzej od Bidena,

Rafau, musisz!!!
Bycie wice zobowiązuje
235
ladaco
14 maja 2025r. o 10:44
za Rafała..
➡️ Budowa białego kloca - 700mln
➡️ Kładka rowerowa - 152mln
➡️ Muzeum LGBT - 150tys.
➡️ WC w parku w cenie mieszkania - 650tys.
➡️ Różowy ...jący pies - 42tys.
➡️ Gipsowe jajo - 250tys.
➡️ Drzewa z Niemiec po 14tys./szt.
➡️ Znikająca plaża - 100tys.
➡️ Relax z palet na Placu Bankowym - 1mln
➡️ Ulica Fangora przy MSN - 38mln
➡️ Kontenery na Kamionku - 6mln
➡️ Kozy nad Wisłą - 100tys.
➡️ Iluminacja świąteczna - 8mln
➡️ Zielony Skwer - 330tys.
➡️ Walka z Krzyżem
➡️ Walka z Marszem Niepodległości
➡️ Walka z CPK
➡️ Poparcie "C40 Cities"
➡️ Poparcie SCT"

Zastosowana autokorekta

~~bazyliszek niezalogowany
14 maja 2025r. o 18:24
Poważnie, durni wyborcy PiSu nie rozumieją całej tej afery Nawrockiego z mieszkaniem. Dopiero jak zaproponowałem jednemu takiemu, że przez 5 lat będę płacił za niego czynsz za jego M4 i po tych 5 latach mieszkanie będzie moje,ponieważ je spłaciłem, to gościowi się lekko oczy otworzyły.Na tym problem PiSSowców polega, oni niewiele ogarniają, podatni na manipulację! Ot, ich guru, oszczany dziadyga, już dawno stwierdził, że lud to ciemny.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK