Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
J***ć Tuska - tak krzyczą w Rynku przybyli na wiec Nawrockiego - WIDEO
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
6 godz. 57 min. temu
~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Czy ci ludzie, którzy tam są się dobrze czują? Zabierają dzieci, wnuki i takie okrzyki im prezentują? Gdzie jest Policja, żeby to ukarać. Propagowanie nienawiści, wobec urzędujących władz, tym bardziej w obecności dzieci. Proszę redakcję , by przekazała to nagranie Policji celem weryfikacji wykroczeń.

ukarać za co ? za " nie bać tuska" !? niech karają za 8 gwiazdek !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązoworudy Żagwin niezalogowany
6 godz. 52 min. temu
~~Krwistoczerwony Ligustr napisał(a): Ja słyszałem Nie bać Tuska a to różnica. Bolec info jak tvn szczujnia.

Szczujesz to sam!
Tak, krzyczeli : nie bać tuska hehehe ,pęknę ze śmiechu.
A za chwile ta sama grupa ludzi krzyczała: Karol Nawrocki prezydentem Polski ......
~~xgy niezalogowany
6 godz. 51 min. temu
Do laryngologa, bo słabo słyszysz. A gościa, który chodził w koszulce j...ć pis widziałeś? Nie? to również musisz udać się do okulisty.
~~Mama niezalogowany
6 godz. 50 min. temu
Same niedorozwoje emerytalne
~~bolek niezalogowany
6 godz. 46 min. temu
Tępy naród, tępy kraj... I nie ma znaczenia jak, kto wyksztalcony. Nie żal mi tych dziadków co chodzą się modlą, a potem tak się zachowują. Nie dziwią mnie te oszustwa i to jak was można omamić by sprzedać wam koldrę albo garnek za pare tyś.
~~Melka niezalogowany
6 godz. 43 min. temu
~~Modrawa Śliwa napisał(a): Goopie staruchy...piszcie testamenty na Karolka

Tez kiedys bedziesz głupią staruchą, a na razie jestes głupią ci....
~~Bura Niezapominajka niezalogowany
6 godz. 43 min. temu
Faktycznie niby do kościoła chodzą a taka nienawiść.
~~Bordowa Bakopa niezalogowany
6 godz. 31 min. temu
Nie bać tuska
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza