Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
J***ć Tuska - tak krzyczą w Rynku przybyli na wiec Nawrockiego - WIDEO
~~Struś pędziwiatr niezalogowany
10 godz. 30 min. temu
Wcale nie krzyczeli JEBAĆ TUSKA tylko NIE BAĆ TUSKA, redaktorzy niech nie przekręcają, albo niech się udadzą do laryngologa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskoszara Kalina niezalogowany
9 godz. 34 min. temu
~~Struś pędziwiatr napisał(a): Wcale nie krzyczeli JEBAĆ TUSKA tylko NIE BAĆ TUSKA, redaktorzy niech nie przekręcają, albo niech się udadzą do laryngologa

No wiesz w tym wieku głuchota to standard.
~~Brązoworudy Czosnaczek niezalogowany
9 godz. 28 min. temu
~~Struś pędziwiatr napisał(a): Wcale nie krzyczeli JEBAĆ TUSKA tylko NIE BAĆ TUSKA, redaktorzy niech nie przekręcają, albo niech się udadzą do laryngologa

Redaktor słyszał to co chciał usłyszeć.

~~Niebieskoszara Kalina niezalogowany
9 godz. 21 min. temu
~~Brązoworudy Czosnaczek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Struś pędziwiatr napisał(a): Wcale nie krzyczeli JEBAĆ TUSKA tylko NIE BAĆ TUSKA, redaktorzy niech nie przekręcają, albo niech się udadzą do laryngologa

Redaktor słyszał to co chciał usłyszeć.

J***ć to chyba sztandarowe hasło peło o ile się nie mylę.
~~jan niezalogowany
9 godz. 13 min. temu
stare tępaki boleslawieckie
~~Złotorudy Krwawnik niezalogowany
8 godz. 19 min. temu
~~Ceglastobrązowa Ślazówka napisał(a): Jestem młoda i też tam byłam. Zagłosuję na Karola Nawrockiego i jestem z tego dumna!

Jesteś młoda i już masz zlasowany mózg? Z czego jesteś dumna, że zagłosujesz na oszusta, kłamcę, człowieka,który bez skrupułów pozbawił mieszkania chorego człowieka.
~~Purpurowa Dabecja niezalogowany
8 godz. 3 min. temu
Dzieci stoją słuchają piękny przykład dajecie im tymi słowami ta agresja.tragedia
~~To nie tak niezalogowany
7 godz. 33 min. temu
~~Złotorudy Krwawnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastobrązowa Ślazówka napisał(a): Jestem młoda i też tam byłam. Zagłosuję na Karola Nawrockiego i jestem z tego dumna!

Jesteś młoda i już masz zlasowany mózg? Z czego jesteś dumna, że zagłosujesz na oszusta, kłamcę, człowieka,który bez skrupułów pozbawił mieszkania chorego człowieka.

Młoda damo jestem z Ciebie dumny, że potrafisz odróżnić dobro od zła.
To jest nieosiągalne dla dużej części elektoratu PO, który za dobrą monetę
przyjmuje/łyka aferę wyprodukowaną przez polskojęzyczny, niemiecki
portal internetowy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza