A jak nic nie chcecie pisać , to ja sobie idę już :)
Dobranoc :*
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
GoSiaM napisał(a): No to ja powiem jeszcze mocniej :> Goła dupa :D
Artur Ty bezwstydniku jeden :| :P Tak sobie myślę , ze chyba ja z Was wszystkich, jestem tu najporządniejsza hiiiiiiiiiiiiiii :) :P nikogo nie testuję , ani nie robię żadnej innej krzywdy :)
Witam Wszystkich !
Późno tu wpadam bo z kolegą na Skypie gadałem a zanim wszystko przeczytałem to czas poleciał.
Gosia o przepraszam moje testy to czysta obustronna przyjemność testującej i testującego tu żadna krzywda nikomu się nie stanie he he !
Dopisane 04.06.2010r. o godz. 01:39:
~TOja napisał(a): [No to szacun.Arturro nie śpij bo ja tu na derzczu mokne a tu wilki jakieś do picia mnie namawiają jak by mi było mało wody tej wiosny.Słońca nie ma a mi coraz bardziej grzeje :D
TOja dzięki wiesz ale na te moje testy potrzeba mi więcej kandydatek he he więc jeśli jesteś na tyle odważna trochę szalona i lubisz doświadczać nowych doznań to zapraszam jeszcze mam wolne miejsca he he Twój chłopak niech się nie boi wszystkie ,,pozycje,, w 100% są bezpieczne he he.
Zmykam już. Dobranoc Wszystkim
Dopisane 04.06.2010r. o godz. 02:05:
Navi napisał(a):
Navi bardzo lubię tego słuchać bo mam wspomnienia zw. z tym kawałkiem kiedy byem jeszcze piękny i młody he he.
witam was,gosia dzieki za fotki-ale sa same rozmazane ;( juz sie dziwilam czemu wlasnie taka wstawilas na foru,a to jedyna wyrazna heheheh to ja jeszcze ze 2 wstawie dla wspomnien :) [img=1275646165_n4ye325.jpg]
kurna tu idzie szalu dostac bez internetu ;( ;( jutro juz odjazd to nie dlugo bedzie mozna byc aktywnym :] Pogoda superowa sie jakas robi,bezdie mozna na dwor wyjsc :D pozdrawiam wszytskich i spadowke robie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.