Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
9 czerwca 2010r. o 21:42
Artur , ja nie widzę burzy, bo mam opuszczone rolety :P Chyba że pierdyknie, to wtedy .. :|

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3046
#sentinel nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 21:47
arturkedzia napisał(a): ...Jak widać bad. może wyjść nie dokładnie, ale w celu jego polepszenia będę miał podany specjalny kontrast, bo na zwykły jestem uczulony.

Zaraz zmykam wył. kompa bo już błyska. Później może jeszcze do Was zajrzę jak to minie.

Zdjęcia na pewno wyjdą poprawnie. Nie może być inaczej. :D
No tak, dla specjalnych gości - specjalny kontrast, a dla reszty - zwykły. ty to masz znajomości :]

U Ciebie błyska, a u nas zacznie pewnie też niedługo.

Dopisane 09.06.2010r. o godz. 21:47:

Sprawdzałem teren, nad nami czyściuteńkie niebo, ale od zachodu zbliżają się wielkie burzowe chmury. Może być nieciekawie, no chyba , że jak zwykle - przejdzie bokiem :D

GG 2563898
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 21:48
GoSiaM napisał(a):
Grzdylu, zwalniam Cię od myślenia o mnie :)
bo jeszcze jakieś głupoty Ci przyjdą do głowy :|
Pozawalam myśleć o kimś innym :)

Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem :)
Moją osobę możesz puścić w niebyt swojej pamięci :)

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
2945
Mgosia
9 czerwca 2010r. o 22:01
Skoro tego chcesz, to masz jak w banku :]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 22:06
A nie lepiej w pierwszym etapie walnąc focha :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 22:07
sentinel napisał(a):
arturkedzia napisał(a): ...Jak widać bad. może wyjść nie dokładnie, ale w celu jego polepszenia będę miał podany specjalny kontrast, bo na zwykły jestem uczulony.

Zaraz zmykam wył. kompa bo już błyska. Później może jeszcze do Was zajrzę jak to minie.

Zdjęcia na pewno wyjdą poprawnie. Nie może być inaczej. :D
No tak, dla specjalnych gości - specjalny kontrast, a dla reszty - zwykły. ty to masz znajomości :]

U Ciebie błyska, a u nas zacznie pewnie też niedługo.Dopisane 09.06.2010r. o godz. 21:47:Sprawdzałem teren, nad nami czyściuteńkie niebo, ale od zachodu zbliżają się wielkie burzowe chmury. Może być nieciekawie, no chyba , że jak zwykle - przejdzie bokiem :D

Jeszcze jestem ale Ojciec już goni mnie żebym wył. a jak pierdyknie to się sam wył. he he.

Senti ten spej. kontrast muszę mieć bo jestem za bardzo najodowany
nawet nad może nie muszę jeździć po jod tak jak wszyscy he he.

A co w niedzielę robicie może coś pomyślimy ? Kurcze ale Navi pracuje.
2945
Mgosia
9 czerwca 2010r. o 22:10
Całej reszcie, mówię dobranoc , miłych snów :*

&feature=related

3046
#sentinel nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 22:11
arturkedzia napisał(a): A co w niedzielę robicie może coś pomyślimy ? ......

Jak dla mnie, to ja mógłbym do Ciebie nawet teraz pojechać , kolego:D
Ale jak kilka osób będzie chciało do Ciebie przyjechać, to musi być ładna pogoda i ciepło.

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.