Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
9 czerwca 2010r. o 22:12
Artur , niedziela raczej odpada :/ ale gdyby coś, to wpadniemy tak niespodziewanie , ale nie obiecuje :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
9 czerwca 2010r. o 22:18
Jak się boczysz na mnie to po prostu napisz :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 czerwca 2010r. o 1:47
sentinel napisał(a):
arturkedzia napisał(a): A co w niedzielę robicie może coś pomyślimy ? ......

Jak dla mnie, to ja mógłbym do Ciebie nawet teraz pojechać , kolego:D
Ale jak kilka osób będzie chciało do Ciebie przyjechać, to musi być ładna pogoda i ciepło.

Teraz za duże ryzyko he he a tak poważnie to pogoda ma być tylko czy wszystkim będzie pasowało no i kto by był chętny . Namiot jeszcze nierozłożony ale to przecież nie problem. Zawsze możemy to odłożyć na przyszły tydzień no nie ? żeby to lepiej przygotować. We wtorek mam bad. a potem już może będę miał więcej czasu. Czekam na Wasze opinie.

Dopisane 09.06.2010r. o godz. 23:30:

GoSiaM napisał(a): Artur , niedziela raczej odpada :/ ale gdyby coś, to wpadniemy tak niespodziewanie , ale nie obiecuje :)

Gosia dobrze to uzg. inny termin . Lepiej nie wpadajcie tylko przyjedźcie he he zaplanujemy to wspólnie tak by wszyscy chętni mogli być ok ?

Dopisane 10.06.2010r. o godz. 01:19:

Eri trzymam kciuki żebyś się obroniła na piątkę !!

Navi w niedzielę pracujesz współczuję ale jeśli musisz to trudno
powoli jakoś się przyzwyczaisz i będzie ok.

Sylwia napięcie rośnie ... Ty wiesz, już wkrótce osiągnie szczyt he he.

A to odemnie na ten piękny słoneczny dzień :

&feature=related

Dopisane 10.06.2010r. o godz. 01:47:

A to jeszcze taka moja nocna refleksja może komuś z Was też się spodoba.

&feature=related
3225
#erjotka nieaktywny
10 czerwca 2010r. o 10:33
Witajcie :)

Arturze, piatki to nie będzie na pewno, bo praca napisana aby była, trzeci rok nie mogłam napisać, ale się wreszcie udało. Moja pani promotor powiedziała, że i tak dyplom to dyplom :D Mi już zależy na tym, ąby mieć to za sobą :)

Co do spotkania - byłoby fajnie w tygodniu bo mam akurat pierwszą zmianę i może jeden dzień wolnego. Sobota i niedziela jak dla mnie odpada bo idę na wesele :)
Mam nadzieję, że przyszły tydzień też będzie taki upalny :)
Wczoraj w Nowogrodźcu lało, ale niedługo :)

Dobrze, że pada nocami, w dzień jest upalnie ale suszy nie ma :)

Ale się rozpisałam :)

Buziole :*
2945
Mgosia
10 czerwca 2010r. o 10:55
Eri , jeśli o nas chodzi to tylko i wyłącznie w niedzielę możemy , mam spore zaległości z robotą , teraz wpadłam na chwilkę, bo od 2 godzin piekę się na słonku :)
A nie spałam już od 4 , muszę się przestawić ze spaniem :) Już nie będę przesiadywała do późna , bo Monia szybko idzie spać , Artur późno przychodzi , Sentucha mam przy sobie , więc sama nie będę tu siedziała . Kilka dni będzie męczarni :/ ale chyba się nauczę spać dłużej :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3225
#erjotka nieaktywny
10 czerwca 2010r. o 11:09
Gosia, to pozostaje następny weekend :)

Śpij dłużej - będziesz wypoczęta. Ja jak już pisałam wieczorami teraz wybywam, bo w najlepszą pogodę jestem w pracy to chociaż wieczorami siedzę na powietrzu :)
Jeśli w przyszłym tygodniu będzie taka pogoda to pewnie po pracy też będę gdzieś wybywać :)
W tą sobotę i w niedzielę muszę jechać do Wrocka, choć pewnie w niedzielę wpadnę do nowogrodźca wieczorem :)
3118
#sylvia nieaktywny
10 czerwca 2010r. o 13:37
arturkedzia napisał(a): Sylwia napięcie rośnie ... Ty wiesz, już wkrótce osiągnie szczyt he he.

Arturze łobuz z Ciebie :> :D tak sobie ze mną pogrywać :D no cóż ale ja wciąż czekam :D
Gosiu jak będziecie jechali do Artura to nie zapomnijcie o mnie :*

Zmoderowano 10.06.2010 godz.13:55 - powód: błąd cytowania :) (sentinel)
2945
Mgosia
10 czerwca 2010r. o 17:18
Ok :) postaram się pamiętać, ale dobrze by było gdybyś zostawiał mi na priva numer telefonu :)

heh zastanawiam się nad dalszą częścią, opowiadanka na obozie :P :D

Dopisane 10.06.2010r. o godz. 17:18:

&feature=related

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!