Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
18 czerwca 2010r. o 20:15
Ok. Spadam grać w eurobiznes :D :D :D

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4085
#Plejadanka nieaktywny
18 czerwca 2010r. o 20:17
MakowaPanienka napisał(a): Ok. Spadam grać w eurobiznes :D :D :D

ja Wam mykam do..... Vega :* miłego pisania :*

Lilith ...
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
18 czerwca 2010r. o 20:19
MakowaPanienka napisał(a): Ok. Spadam grać w eurobiznes :D :D :D

:D :D :D
Kup mi jakiś hotel :P :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
2924
#Anonim2924 nieaktywny
18 czerwca 2010r. o 20:37
No nie możliwe !! Ponad 3000 postów w temacie i ani jednego mojego... To jest jakaś masakra !! Najpierw pójdę na dwór pogonić koty bo mi się okrutnie pod oknem marcują (czy czerwcują ?), potem obejrzę do końca "ciacho", później trzeba coś tam pomyśleć o nowych zastosowaniach dla denaturatu a potem prześledzę ten nieco obszerny wątek i jak dobrze pójdzie to zanim butelka mi wyparuje, to coś napiszę "na temat" :D

Pozdrawiam Wujek, Wasz Wujek
2945
Mgosia
18 czerwca 2010r. o 20:39
Złamię zasadę :P dzięki, że wysłuchałeś starej baby :P ja jestem teraz na urlopie od tego tematu , a Ty się rozgość , jak wrócę , to damy tu czadu :D jak za starych dobrych czasów :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
18 czerwca 2010r. o 20:42
To wy tu se róbta co chceta,a ja idę spać:)
3046
#sentinel nieaktywny
18 czerwca 2010r. o 20:45
WujekDobrraRada napisał(a): a potem prześledzę ten nieco obszerny wątek i jak dobrze pójdzie .....

To proponuję zaopatrzyć się w skrzynkę piwa, bo to może baaaardzo długo potrwać :D

Dopisane 18.06.2010r. o godz. 20:45:

Navi napisał(a): To wy tu se róbta co chceta,a ja idę spać:)

Słodkich snów koleżanko :

GG 2563898
3309
#Navi nieaktywny
18 czerwca 2010r. o 20:47
Lubię tą piosenkę:) dobranoc:*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.