Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~zraniona niezalogowany
19 czerwca 2010r. o 11:18
wpadam do was tylko na chwilke by sie wyzalic ze mam dzis okropnie zly dzien,i bym moigla wszytsko rozwalic!! duzo sil mnie kosztuje zeby sie miec pod kontrola!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4085
#Plejadanka nieaktywny
19 czerwca 2010r. o 11:23
~zraniona napisał(a): wpadam do was tylko na chwilke by sie wyzalic ze mam dzis okropnie zly dzien,i bym moigla wszytsko rozwalic!! duzo sil mnie kosztuje zeby sie miec pod kontrola!

Chodz utule Cie :* Wyluzuj ... jeszcze 29 dni :*i...bedziesz z Nami..

Lilith ...
2945
Mgosia
19 czerwca 2010r. o 11:23
Ranna , to my dzisiaj obie jakieś do kitu :) ja wyjąca , Ty wściekła, jak te siostry , nie powiem jakie , tak jak napisałaś gdzie indziej :D
Do wieczora , o ile będę :) :* głowa do góry , siostrzyczko :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4067
#zraniona nieaktywny
19 czerwca 2010r. o 12:06
Plejadanka napisał(a):

Chodz utule Cie :* Wyluzuj ... jeszcze 29 dni :*i...bedziesz z Nami..

juz ide,choc wolalabym zeby mnie ktos inny utulil :|

Dopisane 19.06.2010r. o godz. 12:06:

GoSiaM napisał(a): Ranna , to my dzisiaj obie jakieś do kitu :) ja wyjąca , Ty wściekła, jak te siostry , nie powiem jakie , tak jak napisałaś gdzie indziej :D
Do wieczora , o ile będę :) :* głowa do góry , siostrzyczko :P

pozdrawiam siostry ...... ;)
4085
#Plejadanka nieaktywny
19 czerwca 2010r. o 12:31
zraniona napisał(a): juz ide,choc wolalabym zeby mnie ktos inny utulil :| Dopisane 19.06.2010r. o godz. 12:06:pozdrawiam siostry ...... ;)

Siostro...skalpel!! zaraz pozbedziemy sie tego Typa z jej zranionego serca!!

Albo ....Jego pozbawimy serca ...ale Tego.. ktorym MYSLI !!

:D

Zmoderowano 19.06.2010 godz.16:27 - powód: cytowanie (sentinel)

Lilith ...
2945
Mgosia
19 czerwca 2010r. o 12:33
No to dawajcie , tniemy wszystkim jak leci :D tylko błagam, mojego oszczędźcie :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4067
#zraniona nieaktywny
19 czerwca 2010r. o 12:35
Plejadanka napisał(a):

Albo ....Jego pozbawimy serca ...ale Tego.. ktorym MYSLI !!

:D

na to sie zgodze,i kto wie... moze kiedys..!! Plan zawsze sie jakis znajdzie ;) a ty mi ich nie podsuwaj bo juz planuje skazanie hehehehe
4085
#Plejadanka nieaktywny
19 czerwca 2010r. o 12:36
GoSiaM napisał(a): No to dawajcie , tniemy wszystkim jak leci :D tylko błagam, mojego oszczędźcie :D

Nie , no... wszystkich to szkoda , moze jakis porządny jeszcze sie zawieruszyl gdzies :D :D :D

Lilith ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo