~Gocha napisał(a): Artur , ja nie wiem co to z Tobą będzie , mało było do testowanie dziewczynek , teraz się za Władka bierzesz :> :> :> A fuj ....... :>
Witam Wszystkich !
Całe popołudnie miałem gości było bardzo fajnie bo pogoda wreście jest extra.
Gośka nic nie będzie z Włodkiem co piątek rozm. przez Skypa bo nadrabiamy 22 letnią przerwę a co do testowania to wczoraj wieczorem była u mnie pewna koleżanka której zademonstrowałem jak wszystko działa a potem byliśmy na spacerze ale komary pogoniły nas do domu he he.
Cały czas testuję materac ale sam żeby nie było że coś znów Ci nie pasuje he he i jak narazie jestem b. zadowolony. Zmykam na kolejną próbę. Dobranoc Wszystim
Artur niech Ci będzie jak mówisz :P to Ty testuj dalej , ale żebyś nie przesadził :)
Marsjanie atakują
Na temacie zaczęły się dziać jakieś dziwnie rzeczy , otóż w nieznanych mi okolicznościach zaginęło dwóch, z moich najlepszych kolegów. Podejrzenie i tropy jakie pozostawili, wskazują na uprowadzenie przez Marsjan :| Nie wiem jakim cudem jeden z nich w późnych godzinach wieczornych zdołał przesłać mi wiadomość , która lekko mnie uspokoiła , bo wiem ze jest cały i zdrowy . Natomiast o tym drugim słuch zaginął ;( nie daje znaku życia.
Więc proszę jeśli ktoś ma jakies informacje na temat ich uprowadzenia , proszę niech niezwłocznie skontaktuje się z lekarzem lub farmaceutą ..... o przepraszam , miało być ze mną . Znaki szczególne: niebieskooki przystojniak ze zniewalającym spojrzeniem i nagi
amorek z celnym sikiem .
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Jakoś tak się nie martwię o nich:D grzdyl Twój najlepszy kolega??:D a to nowość:D do czasu, aż się na niego zdenerwujesz:P:P upiekłam się dziś na Krępnicy i nawet dostałam w trakcie sms-a od Gosi:P:P Gosia przykro mi, ale nie miałam gdzie spełnić Twojej prośby:D no może i miejsce by się znalazło, ale ja miałam jakieś ALE:P:P
Monia , czy znasz powiedzenie: kto się czubi ten się lubi ? Że się z nim cały czas droczę, to wcale nie oznacza, że nie lubię tego czorta :) I pisałam to już chyba z 18 razy , tak od 1,5 roku , za każdym razem ( co ma miejsce co miesiąc) po sprzeczce :)
Chodźcie chłopaki na ciacho :)
[img=1277661297_5ajrnis.jpg]
Co do opalania, złazi mi skórka :| ;(
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.