GoSiaM napisał(a): Ja pierdziu lubię tę piosenkę :) Arturo Ty pewnie też ;)
&feature=related
Witam Wszystkich !
I ja dotarłem. Gosia to świety utworek a ten poniżej to jeden z moich ulubionych pościeluwek na godz. płaczu też się nadaje he he. Mało ludzi bo są w plenerze i dobrze też bym tak robił gdybym mógł. Który raz Ci skóra zchodzi ?
Senti a Ty co porabiasz ?
Eri Ty to musisz mieć kondychę ciągle w ruchu jesteś wszędzie Cię peło jak Ty to robisz ?
Navi uważaj bo na skwarek się spieczesz a filtry wcierasz he he
Dopisane 28.06.2010r. o godz. 00:52:
I jeszcze to. Jak słucham tych utworków to odrazu się wzruszam bo coś mi się przypomina jak byłem zdrowy.
No moje badania są już w Moskwie. Ciekawe co w tym tyg. się wydarzy.
No wczoraj to była stypa na naszym temacie:D Artur ja nie wiem jak ja dziś będę funkcjonować bo ramiona mnie tak strasznie pieką, że ledwo żyję:D a tu jeszcze do roboty:D smarowałam się kremem z filtrem, ale i tak mnie przypiekło:D
Dzień doberek, a może już wieczór :)
Arturze nie wiem skąd mam, może ukrywają się moje doły w ten sposób i nie mam czasu smutać ...
Piękna pogoda, tylko nie ma z kim połazić :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Siedzę , jak świstak i moderuję posty niektórych niewyżytych Bolecnautów. :D
Co oni się kłócą i wyzywają, to nie do ogarnięcia.
Ale też siedzę i piszę "prace domowe". Niestety tak to jest, gdy w pracy robię za doradcę, prawnika, ochroniarza, listonosza, to brakuje czasu na niektóre obowiązkowe zajęcia. :]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.