Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
30 czerwca 2010r. o 1:14
Witam Wszystkich a przdewszystkim Sentiego Naszego solenizanta.

Senti moje życzenia dla Ciebie będą krótkie aczkolwiek konkretne :

W Dniu imienin mój Przyjacielu życzę Ci Wszystkiego Najlepszego Szczęścia, zdrowia, pomyślności, sto lat życia beczkę wina i sto tysięcy co godzina, w pracy luzu a w domu sexu i pierogów dużo he he Żonkę masz fajną teściową też więc jesteś szczęściarzem ale to przecież wiesz i dlatego już kończę zanim mnie Gosia wałkiem przetrąci he he

Dopisane 30.06.2010r. o godz. 01:14:

Navi dobrze by było żebyś miała jakiegoś ochotnika do smarowania tych obolałych miejsc he he. Ostatnio czyt. posty
zauważyłem jednego co ciągle Ci cukruje bierz go niech się wykarze a nie tylko gada he he.

Od jutra przerwa z meczami do piątku ale muszę też poodpisywać na prv. wiadomości bo mam spore zaległości więc chyba jutro znów będę późno.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
30 czerwca 2010r. o 15:14
Artur , nie zdziw się jak Ci jakiś wampir przegryzie kabel od anteny , wtedy to się skończy z tymi meczami, na dłużnej :D :P A Wampir szykuje się do Ciebie , oj szykuje ;)

A teraz masz piosenkę posłuchaj :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
30 czerwca 2010r. o 17:38
Kto mi cukruje?:D:D Grzdyl jest tylko czasem miły, żeby nie wylądował na wycieraczce pod drzwiami:D hehe:D spać mi się chce bo nie wyspałam się dziś:D Janku mam do Ciebie romans:D
~Gocha niezalogowany
30 czerwca 2010r. o 17:42
No nie tego to już za dużo :> nie dosyć , ze Grzdycha mi odbiła , to jeszcze za Janka chce się wziąć :> :> Spróbuj zbliżyć się do Sentusia , to Ci wszystkie nogi z ...... powyrywam :> :D :P
3309
#Navi nieaktywny
30 czerwca 2010r. o 17:49
Przypnij Sentusia do kaloryfera to będziesz go miała zawsze na oku:D Ja Ci Grzdylusia zabrałam??:D chcesz to Ci oddam:D za niewielką zapłatą:D a Janek....jeszcze muszę go dogłębnie poznać:D:D
~Gocha niezalogowany
30 czerwca 2010r. o 17:52
No własnie go przywiązałam do drzewa :> Grzdylusia przetestowałaś , to ja teraz takiego używanego już nie chcę :> :> :> Janek , uciekaj szybko chłopie , bo ona Ci krzywdę chce zrobić :|
A Ty niedobra masz teraz za swoje :D :D :D

&feature=related
~Gocha niezalogowany
30 czerwca 2010r. o 17:54
Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .......... Monika , czy ty wiesz co ja teraz chcę ? :| :D
3309
#Navi nieaktywny
30 czerwca 2010r. o 17:55
Haha:D to my walczące:D na Janka zarzuciłam już sidła, tak jak Ty na Sentusia, nie łatwo się od Nas uwolnić:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.