Witam Wszystkich a przdewszystkim Sentiego Naszego solenizanta.
Senti moje życzenia dla Ciebie będą krótkie aczkolwiek konkretne :
W Dniu imienin mój Przyjacielu życzę Ci Wszystkiego Najlepszego Szczęścia, zdrowia, pomyślności, sto lat życia beczkę wina i sto tysięcy co godzina, w pracy luzu a w domu sexu i pierogów dużo he he Żonkę masz fajną teściową też więc jesteś szczęściarzem ale to przecież wiesz i dlatego już kończę zanim mnie Gosia wałkiem przetrąci he he
Dopisane 30.06.2010r. o godz. 01:14:
Navi dobrze by było żebyś miała jakiegoś ochotnika do smarowania tych obolałych miejsc he he. Ostatnio czyt. posty
zauważyłem jednego co ciągle Ci cukruje bierz go niech się wykarze a nie tylko gada he he.
Od jutra przerwa z meczami do piątku ale muszę też poodpisywać na prv. wiadomości bo mam spore zaległości więc chyba jutro znów będę późno.
Artur , nie zdziw się jak Ci jakiś wampir przegryzie kabel od anteny , wtedy to się skończy z tymi meczami, na dłużnej :D :P A Wampir szykuje się do Ciebie , oj szykuje ;)
A teraz masz piosenkę posłuchaj :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Kto mi cukruje?:D:D Grzdyl jest tylko czasem miły, żeby nie wylądował na wycieraczce pod drzwiami:D hehe:D spać mi się chce bo nie wyspałam się dziś:D Janku mam do Ciebie romans:D
No nie tego to już za dużo :> nie dosyć , ze Grzdycha mi odbiła , to jeszcze za Janka chce się wziąć :> :> Spróbuj zbliżyć się do Sentusia , to Ci wszystkie nogi z ...... powyrywam :> :D :P
Przypnij Sentusia do kaloryfera to będziesz go miała zawsze na oku:D Ja Ci Grzdylusia zabrałam??:D chcesz to Ci oddam:D za niewielką zapłatą:D a Janek....jeszcze muszę go dogłębnie poznać:D:D
No własnie go przywiązałam do drzewa :> Grzdylusia przetestowałaś , to ja teraz takiego używanego już nie chcę :> :> :> Janek , uciekaj szybko chłopie , bo ona Ci krzywdę chce zrobić :|
A Ty niedobra masz teraz za swoje :D :D :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.