Też bym tak chciała, sama ze sobą dla nikogo ...
Jak macie jakieś spokojną fajną muzykę , to wrzućcie mi tu , posłucham sobie i się zamknę na jakiś czas , zamiast marudzić jak stara baba.
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Dziękuję . Ale ja Wam tu marudzę .... może mi pikawa do rana nie walnie , to jeszcze wam krwi napsuje. A jak walnie, to też dobrze .
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Moniek , ja nie zasługuję na Twoje serduszko :) Za Tobą to by płakali, za mną prawie nikt , bo ja zła kobieta jestem .
Monia jak to dobrze że Ciebie mam :* :D przyznam ze mnie rozśmieszyłaś i to bardzo , a już myślałam, że chyba dzisiaj nawet uśmiechać się nie umiem.
Dopisane 22.07.2010r. o godz. 22:24:
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie :) i to jest prawda , którą widziałam i która się potwierdza, za każdym razem, jak mam jakieś kłopoty .
Dopisane 22.07.2010r. o godz. 22:29:
Jeszcze na Artucha i Janka mogę liczyć , zawsze :) O Sentuchu nie wspominam , bo to wiadoma sprawa:)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.