:D dzień dobry:) Franczesko ja Ci współczuję, że o takiej porze musisz wstawać :| :| ja również życzę udanego dnia, a dla mnie udany będzie bo uciekam na zakupy:D:D
Witam Was przyjaciele.
Napiszę tylko krótko , że u naszego Artura sytuacja jest opanowana. Nie było Go na forum od soboty, bo piorun uszkodził u Niego linię telefoniczną i sterowanie łóżkiem oraz komputerem. Nastąpiła też awaria zasilania i nie mieli prądu. Do tego został poinformowany przez sąsiada, że ma się szybko przenosić na wyższe kondygnacje, bo grozi mu zalanie. Znajomi pomogli Jemu z przeniesieniem. Na szczęście do zalania nie doszło, chociaż dużo nie brakowało. Od dzisiaj ma już sprawny telefon i udało mi się do niego dodzwonić i porozmawiać z Nim.
Serdecznie Was pozdrawia i niedługo się odezwie.
Biedny Artur...zawsze coś musi być nie tak, dobrze chociaż, że go nie zalało, bo to jak cierpią ludzie z Bogatyni to przechodzi ludzkie pojęcie...Artur wracaj do Nas szybko:*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.