Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
10 sierpnia 2010r. o 8:56
:D dzień dobry:) Franczesko ja Ci współczuję, że o takiej porze musisz wstawać :| :| ja również życzę udanego dnia, a dla mnie udany będzie bo uciekam na zakupy:D:D

Dopisane 10.08.2010r. o godz. 08:56:

&feature=related
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4250
#Franczesko nieaktywny
10 sierpnia 2010r. o 12:51
3309
#Navi nieaktywny
10 sierpnia 2010r. o 14:24
E no ja taką furiatką nie jestem:P:P
3046
#sentinel nieaktywny
10 sierpnia 2010r. o 15:57
Witam Was przyjaciele.
Napiszę tylko krótko , że u naszego Artura sytuacja jest opanowana. Nie było Go na forum od soboty, bo piorun uszkodził u Niego linię telefoniczną i sterowanie łóżkiem oraz komputerem. Nastąpiła też awaria zasilania i nie mieli prądu. Do tego został poinformowany przez sąsiada, że ma się szybko przenosić na wyższe kondygnacje, bo grozi mu zalanie. Znajomi pomogli Jemu z przeniesieniem. Na szczęście do zalania nie doszło, chociaż dużo nie brakowało. Od dzisiaj ma już sprawny telefon i udało mi się do niego dodzwonić i porozmawiać z Nim.
Serdecznie Was pozdrawia i niedługo się odezwie.

GG 2563898
3309
#Navi nieaktywny
10 sierpnia 2010r. o 16:59
Biedny Artur...zawsze coś musi być nie tak, dobrze chociaż, że go nie zalało, bo to jak cierpią ludzie z Bogatyni to przechodzi ludzkie pojęcie...Artur wracaj do Nas szybko:*

Dopisane 10.08.2010r. o godz. 16:59:

2951
#Anonim2951 nieaktywny
10 sierpnia 2010r. o 19:37
Od wielu lat pioruny kojarzą mi się tylko z jednym Arturze : )

Mam nadzieję, iż w tej całej sytuacji obyło się bez strachu.

3046
#sentinel nieaktywny
10 sierpnia 2010r. o 20:02
Oj Hegemonie, Artur mówił, że strachu to się nieźle "najadł".
Bo już nie pierwszy raz miał przez to uszkodzenia w domu.

GG 2563898
3309
#Navi nieaktywny
10 sierpnia 2010r. o 20:37
No pamiętam, że kiedyś też piorun mu dom uszkodził:(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.