Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5134
#TOjsienka nieaktywny
21 października 2010r. o 21:42
Pannazdzieckiem napisał(a): No już , spokój , żadnych więcej postów , pogadajmy o kwiatkach
Róże są najładniejsze. O cholera , co ja głupi narobiłem znowu będzie wojna , to chryzantemy. Są na czasie O jo joj znowu wyjdzie na to żem wazeliniarz. :D
Ty się nie śmiej tylko popracuj nad tym byś nigdy się niczym nie sugerował -musisz mieć swoje zdanie a nie narzucone. ;)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 października 2010r. o 21:43
Paweł proszę , skończmy już.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3225
#erjotka nieaktywny
21 października 2010r. o 21:49
Piotrku nie wiem z jakiego założenia ty wychodzisz - mi zarzucają, że jestem gadułą. Może to i prawda, czasami niefajnie na tym wychodzę. Ale uważam że tego typu kwestie powinno się wyjaśniać do końca a nie zmieniać temat jakby nic się nie stało, bo niestety prawda jest taka, że padły pewne oskarżenia i tego już nie cofniemy.
3046
#sentinel nieaktywny
21 października 2010r. o 21:56
erjotka napisał(a): Że chodzimy na popijawy i pozwalamy dosiadać się obcym facetom??

Sylwia to niedawno opisała, jedno z takich "spotkań" w Paryskiej:

sylvia napisał(a): ....:do tego te chamskie odzywki gdy próbowałyśmy zabrać swoje torebki to było poniżej jakichkolwiek norm kultury :/ I nie piszcie że to nie wasi koledzy i że myśleliście że oni byli z nami bo oni przyszli i przywitaliście z wami i wy Ich zaprosiliście do stolika :| :/ ZENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOjsienka napisał(a): Ranna zapraszała Gosię do domu nie do knajpy więc chłopów by nie było.

Tak piszesz, a ja znalazłem coś takiego:

zraniona napisał(a): co GosiaM piszesz sie na piatek ??? :D troche cie zgorszymy i pic nauczymy :]

GG 2563898
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 października 2010r. o 21:59
Erjotko , proponuję przenieść wyznawanie prawd na bilżej nieokreślony termin, albo założyć osobny temat " Bolecnauci - nieporozumień ciąg dalszy" . Myślę , że ten temat nie jest właściwym miejscem do szarpania się za krawaty , zapraszam do mnie na opryski , chulaj dusza piekła nie ma. Łykniecie trochę chemi , to się może uspokoicie , Eh zakazane dopalacze , gdzieżeśta?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3225
#erjotka nieaktywny
21 października 2010r. o 22:05
sentinel napisał(a):
erjotka napisał(a): Że chodzimy na popijawy i pozwalamy dosiadać się obcym facetom??

Sylwia to niedawno opisała, jedno z takich "spotkań" w Paryskiej:

sylvia napisał(a): ....:do tego te chamskie odzywki gdy próbowałyśmy zabrać swoje torebki to było poniżej jakichkolwiek norm kultury :/ I nie piszcie że to nie wasi koledzy i że myśleliście że oni byli z nami bo oni przyszli i przywitaliście z wami i wy Ich zaprosiliście do stolika :| :/ ZENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOjsienka napisał(a): Ranna zapraszała Gosię do domu nie do knajpy więc chłopów by nie było.

Tak piszesz, a ja znalazłem coś takiego:

zraniona napisał(a): co GosiaM piszesz sie na piatek ??? :D troche cie zgorszymy i pic nauczymy :]

Sylvia opisała niesmaczną sytuację, która jej się NIE podobała.

A to co napisała Iza - to ty tak wszystkie posty na serio bierzesz?? A z tego co wiem, to Gosia z Monią były na takiej imprezie raz u Izy i bardzo jej się podobało - wynika z tego że ktoś ma na twoją żonę zły wpływ - bynajmniej nie towarzystwo, z którym nie chce się ona spotykać.

koniec tematu, przykro, że nie ma tu obiektywizmu, bo w ten sposób się nie dogadamy.

Przepraszam wszystkich, że byłam i przeszkadzałam, żyjcie dalej w swoim wyimaginowanym świecie, gdzie pociągacie za wszystkie sznurki i jesteście najlepszymi ludźmi na świecie.

Artur, przepraszam z całego serca, od tej pory będziemy się kontaktować tylko na priv

3309
#Navi nieaktywny
21 października 2010r. o 22:07
Skoro tak Wam z Gośką przeszkadzamy proszę bardzo nie będziemy już pisać i Wam przeszkadzać, usuwamy się. To, że nie chcemy z Wami chodzić na te Wasze spotkanka nie znaczy, że mamy depresję, ciężko Wam zrozumieć, że tego nie lubimy, a to że nie chodzimy do barów nie znaczy, że nie mamy przyjaciół...ja jakoś spotykam się z przyjaciółmi i dobrze żyję,tak samo Gocha...
~zraniona niezalogowany
21 października 2010r. o 22:08
PISZESZ DO KOELZANEK, mialam na mysli siebie(jako kolezanke),ze nie ladnie do mnie napisala.. ze i nawet JA MOGE FOCHA STRZELAC- bo jej nie zalezy... czy bede sie odzywac czy nie.. moze Gosia jakby to przemilczala bylo by dobrze, i o to tylko chodzi..dla mnie jest to jedno znaczenie ze nie zelezy jej na kolezankach,jezeli tak pisze... A jezeli chodzi o wypady to robimy to tylko zeby sie od dnia codziennego odprezyc,bo dosyc mamy problemow i zmartwien, i napewno nie wychodzimy po to zeby kogos sobie na noc zalatwic, GosiaM zna najlepiej moje zdanie na ten temat. po drugie powiedz mi co jest w tym zjego spotkac sie w domu z kolezankami i sie posmaic?? co ma malzenstwo z tym do czynienia? czy zle bylo jak byliscie u mnie ostatni raz?? kazdy wyszedl z usmiechnieta buzia,czy byli tu jacykolwiek faceci wam nie znani ?? Czy nie bylo wesolo? I o tym mowilam a nie o wyjscie na impreze gdzies. Wic prosze nie pisz o takich rzeczach i o jakis facetach.bo oni to mnie najmniej interesuja.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!