Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
21 października 2010r. o 22:11
erjotka napisał(a): A z tego co wiem, to Gosia z Monią były na takiej imprezie raz u Izy i bardzo jej się podobało - wynika z tego że ktoś ma na twoją żonę zły wpływ - bynajmniej nie towarzystwo, z którym nie chce się ona spotykać.

A wiesz dlaczego tam poszła, bo poszła ze mną. !!

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 października 2010r. o 22:12
sentinel napisał(a):

zraniona napisał(a): co GosiaM piszesz sie na piatek ??? :D troche cie zgorszymy i pic nauczymy :]

Boze Senti przeciez to wszytsko zarty co tu leci! co wy myslicie ze my do upadlosci pijemy?? nie pijemy wiecej co wtedy jak wy u mnie byliscie, i co stalo sie cos???na piatek prosilam do mnie do domu a nie gdzie indziej...Znowu robicie z igly widly..
~zraniona niezalogowany
21 października 2010r. o 22:16
a pozatym tyle razy jak ja prosilam do mnie to nie mowilam zeby sama przyszla tylko z toba.Bo wiem ze sama nie chodzi. No i tak zboczylismy z tematu o co wlasciwie chodzi.
3046
#sentinel nieaktywny
21 października 2010r. o 22:19
~zraniona napisał(a): PISZESZ DO KOELZANEK, mialam na mysli siebie(jako kolezanke),ze nie ladnie do mnie napisala.. ze i nawet JA MOGE FOCHA STRZELAC- bo jej nie zalezy... czy bede sie odzywac czy nie.. moze Gosia jakby to przemilczala bylo by dobrze, i o to tylko chodzi..dla mnie jest to jedno znaczenie ze nie zelezy jej na kolezankach,jezeli tak pisze...

Po raz drugi przytaczam tamte słowa:

GoSiaM napisał(a): Możesz i Ty fochnąć , pomału przestaje mi zależeć... na czymkolwiek

A Ty na to :

zraniona napisał(a): .... troche nie ladnie piszesz do kolezanek ktore cie lubialy i szanowaly,ale jak ci na nich nie zalezy to prosze :|

Przeczytaj dokładnie, że Gosia napisała, że Jej przestaje zależeć, na "czymkolwiek" a nie na "kimkolwiek" . To całkowicie inne słowa.
I za to się obraziłaś.

GG 2563898
3309
#Navi nieaktywny
21 października 2010r. o 22:21
~zraniona niezalogowany
21 października 2010r. o 22:24
czemu nie podkreslasz: MOZESZ I TY FOCHNAC-to tez duzo mowi.. nie chce mi sie juz pisac,bo to i tak konca nie znajdzie... a teraz to jest tylko szukanie igly w sianie, wykrecanie sie i tlumaczenia.. ja juz nie mam nic wiecej na ten temat do powiedzenia..
3046
#sentinel nieaktywny
21 października 2010r. o 22:25
A teraz będę musiał zmienić sobie login na - CZEPIALSKI :)

GG 2563898
3655
#Kava nieaktywny
21 października 2010r. o 22:34
A podobno Artur jest tu najważniejszy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.