Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~ niezalogowany
28 października 2010r. o 22:35
lepiej nie ! teraz jest tu spokój i jest miło :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 października 2010r. o 23:13
tylko buziaki...i nic wiecej... ide jesc, ... , spac...i ... :| temat byl fajny a teraz?yyy

Zmoderowano 29.10.2010 godz.18:35 - powód: Uprzejmości (Hegemon)
~Leon niezalogowany
28 października 2010r. o 23:24

?? ?? ??

3186
#arturkedzia nieaktywny
29 października 2010r. o 2:47
Jowita napisał(a): Dlaczego Hegemon???Tyle zła, nigdy nie zrobiłam nikomu krzywdy.A tym bardziej moja córka.Wszystko wybaczę,wszystko zrozumięm, ale teraz nie daję rady !! !! !! Boże co tu się dzieje ?? ?? ?? Arturze,co ja złego zrobiłam,że córka moja odpowiada za moje grzechy !! !! !!

Witam Wszystkich !

Niestety wczoraj byłem bardzo późno na kompie i dlatego nawet nie zaczynałem komentowania bo miałem mało czasu ale czyt. wszystko.

Jowitko przedewszystkim jest mi przykro i choć bólu nie mogę Ci zabrać to bardzo Ci współczuję. Ja to widzę nieco inaczej. Napewno znasz takie powiedzenie ,,złego szlag nie trafi,,. Zawsze takie tragiczne historie dotykają dobrych ludzi . Ty jesteś jednym z wielu takich przykładów a dlaczego tak jest to nie wiem. Opowiem Ci coś o sobie :

Kiedyś przy okazji urodzin byli u mnie przyjaciele siedzieliśmy na podwórku pod namiotem grała głośno muzyka jednak nie tak żeby nie było sł. co się mówi. Nieopacznie podsłuchałem rozmowę o mnie dwojga z nich. Rozm. o tym że tyle lat już siedzę na tym wózku o moim cierpieniu ile rzeczy mnie w życiu omija itd. i najważniejsze jak ja to nad podziw dobrze znoszę z jaką pokorą i stw. że oni by tak nie dali rady w ogóle żyć bo nie mieli by na to psychicznej siły i dawno by się załamali .

Na koniec jedno z nich powiedziało że ,,Pan Bóg nie przypadkowo go wybrał. Zrobił to bo wiedział że on (ją) ma tą siłę i jest w stanie udźwignąć ten ból i cierpienie śmieje się nie narzeka i jeszcze nas uczy tej pokory bo ciągle narzekamy a przecież jesteśmy zdrowi pracujemy i mamy dobre życie,, Tak to mniej więcej było.

Słysząc to trochę zdziwiony byłem bo ja tak o sobie nie myślę. Ja poprostu zwyczajnie chcę żyć i generalnie takie opowieści przyjmuję z humorem ale może coś w tym jest. Może i Ciebie Pan Bóg wybrał bo wiedział że dasz radę te wszystkie cierpienia znieść i jeszcze wspierać teraz córkę.Twoja siła tkwi w Twojej dobroci poza tym nie jesteś już sama więc tymbardziej dasz radę przez to wszystko co złe przejść i zza chmór wyjrzy w końcu słońce zobaczysz. Uśmiechnij się proszę. A to dla Ciebie i dla Was Wszystkich na dobry początek dnia :* :* :* :*

Dopisane 29.10.2010r. o godz. 02:47:

Koniec czasu. Zmykam. Dobranoc Wszystkim.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 października 2010r. o 7:11
Dzień dobry Wam wszystkim i Tobie Arturze , gospodarzu Ty nasz ukochany.
Śpieszę Ci donieść stary druchu , iż pojawiły się w Twoim domku jakoweś insynuacje , że niby Pannazdzieckiem robić ma za faceta z białą brodą. Informuję przeto , jak słusznie zauważyły dziewczyny , NIE ma takiego komina , gdzie zmieści się TA dziewczyna..
A tak na poważnie , wczoraj byłem struty ze względu na nieszczęście Jowity , Niezależnej Obserwatorki , mojej ukochanej . Cierpienie rozchodzi się jednak po kościach i z biegiem czasu odchodzi w niepamięć , czając się cały czas w naszym cieniu. Ale przyszłość i tak jest najważniejsza. . Wybaczcie moją nieaktywność wczoraj , spotkałem się po długim czasie z przyjacielem z realu ( pracuje za granicą) , Trzeba było oprzeć to o bufet , jeśli pozwolicie złożę relację.

Zabrakło tylko ukochanej z winem

Hemi , Droga Przyjaciółko powiedz Crow ,że teraz już gotów jestem na zapoznawcze piwko , wtedy , kiedy mnie zapraszała , bałem się . Dzisiaj się już nie boję , nie boję się dzięki Tobie, Artur ,jesteś wielki.
Mój strach ucieka przed przyszłością . Dobry Bóg wie , co robi.
Dobrego dnia Wam życzę Siostry i Bracia ,
to nie T to napisała.
:D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
29 października 2010r. o 7:12
Witaj Arturze :* :* no i oczywiście witam wszystkich,którzy tu zaglądają :) Wiesz Arturze w takich chwilach po prostu szybciej mówię niż myślę :> Potem przychodzi czas na przemyślenia ;( ;(
Miłego dnia życzę, a dzień zapowiada się piękny :>
4067
#zraniona nieaktywny
29 października 2010r. o 8:55
Jowitka,chyba ty zamowilas taki fajowy ranek ;) Witam tu wszytskich i Ciebie Panie Arturze :* Cos Tojcia sie opoznia nam :>
~ niezalogowany
29 października 2010r. o 11:58
:) :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAMrowka zaprasza