Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5134
#TOjsienka nieaktywny
29 października 2010r. o 16:05
WITOOOJCIE WITOOJCIE :) Cio tam?No fajniusia pogoda tym bardziej że dzisiaj latałam jak perszing.Zastanawiam się kto dzisiaj do mnie wysłał smska bo nie miałam czasu odpisać i odebrałam telefon z reklamacji i już smsa nie mam bo się nie zapisał.No która chciała iść ze mną do paryżewa?HEEEE ?? ?? :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4560
#Wiolizna nieaktywny
29 października 2010r. o 16:13
Czesc Tojcia. Co tu u Was slychowac? Cos sie komus urodzilo moze? ;p Ktos sie zakochal albo odkochal? Ktos sie pogodzil a moze poklocil znowu? ;p

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
~zaniona niezalogowany
29 października 2010r. o 16:17
Tojsienka,to pewnie Sylwia,bo do mnie tez pisala, ale ja w tym tygodniu nigdzie nie ide,mam trochu roboty dzisiaj przez te swieto, gotowanie, pieczenie ,schody mycie ...:) bo bede miec gosci ;)) wiec bede tak szporadycznie zagladac :* A co ty diablica idziesz dzisiaj gdzies?? Jak wytrymasz do nastepnego tygodnia to pojde piatek z wami :P
5134
#TOjsienka nieaktywny
29 października 2010r. o 16:28
~zaniona napisał(a): Tojsienka,to pewnie Sylwia,bo do mnie tez pisala, ale ja w tym tygodniu nigdzie nie ide,mam trochu roboty dzisiaj przez te swieto, gotowanie, pieczenie ,schody mycie ...:) bo bede miec gosci ;)) wiec bede tak szporadycznie zagladac :* A co ty diablica idziesz dzisiaj gdzies?? Jak wytrymasz do nastepnego tygodnia to pojde piatek z wami :P
Nie tym razem muszę sobie darować pisałam ci przecież na gg ;)

Dopisane 29.10.2010r. o godz. 16:28:

Wiolizna napisał(a): Czesc Tojcia. Co tu u Was slychowac? Cos sie komus urodzilo moze? ;p Ktos sie zakochal albo odkochal? Ktos sie pogodzil a moze poklocil znowu? ;p
Na szczęście na razie wszystko w normie tutaj i w życiu.A co ty tak jakoś rzadko tu zaglądasz? ;)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
4560
#Wiolizna nieaktywny
29 października 2010r. o 16:35
a bo nocki mialam przez tydzien i spalam calymi dniami hehe ;) czesc Izula Ty zmyslowa babko :p :D

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
29 października 2010r. o 18:41
~ napisał(a): :) :>

Pozdrowienia dla zakręconych : )
3118
#sylvia nieaktywny
29 października 2010r. o 18:50
Witam wszystkich :*
Witam Hagemonie :*
~ niezalogowany
29 października 2010r. o 18:58
:) :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.